|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
r9000 i bx ploca?
zanima me da li bi mi radio radeon 9000 pro na bx maticnoj ploci tocnije abit be6 II? jel ima netko iskustva ? ajd please javite...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
ja bih provjerio napajanje na tom AGP slotu na toj bx ploci, i onda vidi koliko R9000 zahtjeva, inace neznam zasto nebi. Napajanje je uglavnom najveci problem sto se tice AGP kartica na starim plocama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
neznam di da provjerim kolika mi je voltaza za agp ,nema u manula na netu .... kak da saznam ?
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ja mislim da ne bi smjelo bit problema (napajanje na BX-u je vjerojatno 3.3V)... Naime, ja sam vozio gf3 ti200 na BX ploci, i kolko se sjecam nove kartice i stare ploce nemaju beda kaj se tice napajanja (problem nastaje ak bi iso pikat staru 3.3V karticu na novu plocu) Nemoj me drzat za rijec, ja sam ipak ne-ekspert ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
konkretno mislim na r9000,koji namjeravam uzeti ,ali on radi na 1.5 v pa neznam oe li to raditi ...budem probao pa ce mo vidjeti. thnx
![]() |
#7 | |
PC Ekspert
|
Re: r9000 i bx ploca?
Citiraj:
No, medjutim, sam budi najpametniji, pa utipkaj u google i vidi jel neko probao po netu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Pametniji od mene te savjetuju, a ja ih citiram: NE STAVLJAJ Ok, vjerojhatno sam ispo glup pisuci ono gore, pa sve povlacim kaj sam reko...SLusaj RAK-a i Shimpu!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ok, thnx svima ,biti cu pametan pa necu stavljat nis gore. ionako sam mislio od frenda posuditi grafiku da vidim jel radi ,ali neda mi se riskirati bezveze... thnx jos jednom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|