![]() |
r9000 i bx ploca?
zanima me da li bi mi radio radeon 9000 pro na bx maticnoj ploci tocnije abit be6 II? jel ima netko iskustva ?
ajd please javite... |
ja bih provjerio napajanje na tom AGP slotu na toj bx ploci, i onda vidi koliko R9000 zahtjeva, inace neznam zasto nebi. Napajanje je uglavnom najveci problem sto se tice AGP kartica na starim plocama.
|
neznam di da provjerim kolika mi je voltaza za agp ,nema u manula na netu ....
kak da saznam ? |
Ja mislim da ne bi smjelo bit problema (napajanje na BX-u je vjerojatno 3.3V)...
Naime, ja sam vozio gf3 ti200 na BX ploci, i kolko se sjecam nove kartice i stare ploce nemaju beda kaj se tice napajanja (problem nastaje ak bi iso pikat staru 3.3V karticu na novu plocu) Nemoj me drzat za rijec, ja sam ipak ne-ekspert :D |
konkretno mislim na r9000,koji namjeravam uzeti ,ali on radi na 1.5 v pa neznam oe li to raditi ...budem probao pa ce mo vidjeti.
thnx |
Teško da će to raditi dobro.
|
Re: r9000 i bx ploca?
Citiraj:
No, medjutim, sam budi najpametniji, pa utipkaj u google i vidi jel neko probao po netu |
Pametniji od mene te savjetuju, a ja ih citiram: NE STAVLJAJ
Ok, vjerojhatno sam ispo glup pisuci ono gore, pa sve povlacim kaj sam reko...SLusaj RAK-a i Shimpu!!!!!!! |
ok, thnx svima ,biti cu pametan pa necu stavljat nis gore.
ionako sam mislio od frenda posuditi grafiku da vidim jel radi ,ali neda mi se riskirati bezveze... thnx jos jednom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |