|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Browzar (novi web pretrazivac)
http://www.browzar.com/ skinite i isprobajte novi pretrazivac interneta..ja ga upravo skinuo i malo ga testiram..za sada nema nikakvih minusa..za sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Ev i ja sam ga sad skinuo...baš cu ga probati...na prvi pogled izgleda jako lijepo...a i velik je samo cca 250kb... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
|
nema instalaciju..ponasa se odlicno na https kanalima flash vrti bez beda..no plugins... svida mi se ovaj pretrazivac je ko stvoren za ekipu koja na poslu nema pravo instalacije (admin zabrana) i koja ne zeli da im shef moze gledati di su surfali itd...ikao se sve to da izvuci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Hvala na linku u informaciji Hamm, programček je čist vredu. Ali neke stranice (barem u mojem slučaju) ne prikazuje baš kak bi trebalo biti. Primjerice, naslovnu od PcE, net.hr (i još par njih) prikazuje kak se more videti sa slika dolje. Ostale stranice (koje sam na brzinu sprobal) otvara kak spada. Ne troši masu resursa...dobar je, nema kaj. Malo fuša.. ![]() Dobar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Zanimljivo ali ništa specijalno. Sve prednosti na koje se pozivaju nude i standardni browseri koje svi koristimo ako se malo poštelaju. Najzanimljivije je što nije potrebna instalacija, može biti korisno u "agresivnijim" okruženjima.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
To vam je samo josh jedna shkoljka za IE. Nishta posebno.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Taj program je običan adware, čestitam svima koji ste ga instalirali... http://web3.0log.org/2006/09/01/new-...ull-of-adware/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
ne instalira se..to je prvo..drugo idem pretraziti kom sa apdejtanim programima... ako se zaista radi o gamadi ja se ispricavam nije mi to bila namjera.. idem prošnjofati sistem sa spybootom/ad-awareom/avastom i nodom32 ad-aware i avast nisu nista nasli..spybot sada skenira komp..btw. sve je updatano prije 5min spybot nije nista nasao..ima par tracking cookisa..ali to je nista..i svi su od mozille bili.. edit: molim brisanje dva posta ispod..hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.09.2006. u 00:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma link je fejkcina ko ko govno od dinosaura. sve je ok kod mene .
![]() |
#12 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ako zelite nekaj takvo stavite si avalon. ... iako nemam pojma zakaj bi itko htio koristiti IE engine osim za kontrolu backward compatibility-a prilikom izrade site-ova... face it ppl... IE je preglazilo vrijeme. a zgleda da se ni sedmica nebu proslavila... super, uvode tabbed browsing i hrpu noviteta... koje sve mozilla ima praktički oduvijek, opera beskonačno dugo... safari isto beskonačno dugo... ma... whatever... probajte u IE7 otvoriti neku web2.0 stranicu ![]()
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne instalira se nikakav spyware ni sl. Program je jednostavno IE shkoljka i kao takav se i predstavlja (HTTP_USER_AGENT). Sranje je zbog toga shto nema nikakve (htio sam napisat dodatne, al izbacit chu tu rijech) opcije pa chak je i context meni skriven??? Izbrisat history/cookies/utipkane stvari... nije nikakva mudrost. CTRL+SHIFT+DEL http://img216.imageshack.us/img216/8343/firefoxkk8.png
![]() |
#14 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nevezano za citirano, nadam se da uzimanje u obzir blogova kao relevantnog izvora informacija nece preci u naviku, izjava da je software badware ili malware je ( barem po meni ) teža stvar da bi se ležerno sipalo po forumu.
Zadnje izmijenjeno od: Defcon.OS. 03.09.2006. u 04:48. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|