|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Pojačavanje bassa
Imam Teac 5.1 sistem zvucnika i zanima me pomocu kojeg bi programa mogao staviti bass na maksimum kad igram igre, npr. da se cuje zvuk motora u NFS, pucanje u COD2 itd.... .. U Winampu mogu namjestit bas na max i jos na zvucnicima pomaknem wheel do kraja i onda se trese, a dal se to moze i u igrama?
Privatno Razlog: Opci bahatluk i nekultura 10.08.2023. 06:44 autor: Hamm 30 / Expired |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne može se.. To je stvar do samih zvučnika, a ako opet prejako pojačaš dobit ćeš kontraefekt.. Jel imaš možda model PM-1800?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vocna iglica u mudante
|
Privatno Razlog: Opci bahatluk i nekultura 10.08.2023. 06:44 autor: Hamm 30 / Expired |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa imas u nvidijinom nvmikser posebno dizanje frekvencijskog spektra |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
probaj jos naci za winamp (ak ga koristiš) neke pluginove za Surround meni tu i tam na nekim pjesmama se osjetno cuje bolji bas...npr Surround_remixer,Volume_Leveler_6_4,... ima ih jos mnogo potraži malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vocna iglica u mudante
|
Sve sam to vec napravio (zvuk u Options\Audio, probao staviti neke pluginove.... ..) ali opet nece da radi u NFS. Jedino nisam probao sa tim nwmixerom jer nekoristim integriranu zvucnu, nego neku Genius sranje 5.1 za 50kn.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
nikakvi plug in ovi, samo uzmi i stisaj sve osim motora auta, onda ces ga fino cut. To je poanta ne? Ako zelis postici da sve ukupno bude glasnije onda se bojim da nemozes nista. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|