![]() |
Pojačavanje bassa
Imam Teac 5.1 sistem zvucnika i zanima me pomocu kojeg bi programa mogao staviti bass na maksimum kad igram igre, npr. da se cuje zvuk motora u NFS, pucanje u COD2 itd.... ..
U Winampu mogu namjestit bas na max i jos na zvucnicima pomaknem wheel do kraja i onda se trese, a dal se to moze i u igrama? |
Ne može se..
To je stvar do samih zvučnika, a ako opet prejako pojačaš dobit ćeš kontraefekt.. Jel imaš možda model PM-1800? |
Citiraj:
Steta, bas sam se ponadao zvuku guma.... .. Imam upravo taj PowerMax 1800. |
Neznam dal ova integruša ima bass boost, pa probaj sa tim ako ima. Druge ideje nemam.
|
pa imas u nvidijinom nvmikser posebno dizanje frekvencijskog spektra
|
probaj jos naci za winamp (ak ga koristiš) neke pluginove za Surround meni tu i tam na nekim pjesmama se osjetno cuje bolji bas...npr Surround_remixer,Volume_Leveler_6_4,... ima ih jos mnogo potraži malo
|
probaj jos pojacati zvuk motora, a stisaj glazbu i ostalo, OSIM glavnog slidera taj isto na max
EDIT: zaboravih ti napomenuti da je to u optionsu igre... |
Sve sam to vec napravio (zvuk u Options\Audio, probao staviti neke pluginove.... ..) ali opet nece da radi u NFS.
Jedino nisam probao sa tim nwmixerom jer nekoristim integriranu zvucnu, nego neku Genius sranje 5.1 za 50kn. |
nikakvi plug in ovi, samo uzmi i stisaj sve osim motora auta, onda ces ga fino cut. To je poanta ne? Ako zelis postici da sve ukupno bude glasnije onda se bojim da nemozes nista.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |