|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zakoni, pravilnici i odredbe RH
Zakoni, pravilnici i odredbe RH Zna li netko da li ima na nekoj stranivi ovih dokumenata za download (ne mislim na neke stranice s kojih se može C/P, nego da li ima negdje baš download, svih zakona zajedno ili odvojeno)?
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
www.zakonipravilniciodredberh.hr ![]() Šalim se naravno. A sad za ozbiljno. Sve zakone na jednom mjestu se može naći na stranicama narodnih novina, ali se ne mogu downloadati, a potrebno je koristiti tražilicu da bi ih našao i još ti onda izbaci sve silne dopune tijekom godina, tako da nebi preporučio taj način. Bolje je pogledati na stranicama ministarstava, jer se sa nekih mogu downloadati u pdf-u. Uglavnom, na jednoj stranici sve zakone za download nećeš nažalost naći. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
tak sam si i mislio ![]() ak se nađe koja dobra duša koja je skupila nešto zakona, slobodno se javi da mi uštedi malo posla ![]() thnx
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja znam da sam imao dosta toga na poslu, ali nisam siguran jesam li ih prebacio sa starog kompa. Svi zakoni i pravilnici su bili vezani uz zaštitu okoliša, pa ako bi ti koristili budem provjerio idući tjedan kad počnem raditi. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
koliko zaista to želiš jer košta, i to poprilično. ![]() LINK
![]() |
#7 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pokušaj na www.legalis.hr, odličan site s puno korisnih podataka.
#9 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Čuj, narodne novine su najbolji izbor. Malo je kompliciran sustav pretraživanja, ali tamo je direktno sve ažurirano na vrijeme i nema pouzdanijeg izvora. A zašto pobogu trebaš sve zakone? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
s obzirom da studiraš to razumijem te, ali vjeruj mi iz iskustva da ti u životu dobro dođe poznavati mnoge od njih (npr kad te zaustavi policija i ti im zakona citiraš neke stvari ![]()
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ww.nn.hr otvori ti zakon nakon kaj ga je učitao stišneš ctrl+a pa ctrl+c otvoriš word i tamo stisneš ctrl+v. problem riješen.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|