![]() |
Zakoni, pravilnici i odredbe RH
Zakoni, pravilnici i odredbe RH
Zna li netko da li ima na nekoj stranivi ovih dokumenata za download (ne mislim na neke stranice s kojih se može C/P, nego da li ima negdje baš download, svih zakona zajedno ili odvojeno)? |
www.zakonipravilniciodredberh.hr :D
Šalim se naravno. A sad za ozbiljno. Sve zakone na jednom mjestu se može naći na stranicama narodnih novina, ali se ne mogu downloadati, a potrebno je koristiti tražilicu da bi ih našao i još ti onda izbaci sve silne dopune tijekom godina, tako da nebi preporučio taj način. Bolje je pogledati na stranicama ministarstava, jer se sa nekih mogu downloadati u pdf-u. Uglavnom, na jednoj stranici sve zakone za download nećeš nažalost naći. |
tak sam si i mislio :)
ak se nađe koja dobra duša koja je skupila nešto zakona, slobodno se javi da mi uštedi malo posla ;) thnx |
Ja znam da sam imao dosta toga na poslu, ali nisam siguran jesam li ih prebacio sa starog kompa. Svi zakoni i pravilnici su bili vezani uz zaštitu okoliša, pa ako bi ti koristili budem provjerio idući tjedan kad počnem raditi.
|
koristilo bi mi svakako ako nađeš!!!
thnx anyway |
Citiraj:
koliko zaista to želiš jer košta, i to poprilično. :D LINK |
Pokušaj na www.legalis.hr, odličan site s puno korisnih podataka.
|
Evo ti ja samo znam ovo pa ako pomogne zakoni
|
Čuj, narodne novine su najbolji izbor. Malo je kompliciran sustav pretraživanja, ali tamo je direktno sve ažurirano na vrijeme i nema pouzdanijeg izvora.
A zašto pobogu trebaš sve zakone? :) Ja studiram te prokletinje i ne želim ih pola ni vidjet. |
|
Citiraj:
s obzirom da studiraš to razumijem te, ali vjeruj mi iz iskustva da ti u životu dobro dođe poznavati mnoge od njih (npr kad te zaustavi policija i ti im zakona citiraš neke stvari ;)) |
ww.nn.hr
otvori ti zakon nakon kaj ga je učitao stišneš ctrl+a pa ctrl+c otvoriš word i tamo stisneš ctrl+v. problem riješen. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |