|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Koji potenciometar za 5.25" utor?
Dakle, trebam potenciometar koji stane u utor za optiku, i da ima barem kontrolu za 4 venta... ![]() Mislio sam piknut Zalman ZM-MFC1, ali neznam kakav je... Jel ga ima mozda netko?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Zalman mi se čini najboljim. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Zalmana uzmi svakako jako dobar potencimetar,imam ga pa znam o čemu govorim...
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
25kn sharkon uzmi 4 komada. Zbusi front panel i stavi si to. Najbolje, najjeftinije i najljepše. Nema dosadnih ledica. Velki je i nemoras ga napipavat noktima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
imam zalmana i stvarno je odlican, ali problem je ako imas vrata na kucistu pa ga ona moras fiksirati par centi unutra, ali onda te ne smetaju ledice. a ledice su stvarno jake i mislim da ce ti jako smetat ukoliko ti je kuciste na stolu pa ce ti svjetlit u oci sto je stvarno bolno preko noci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam mislio uzeti ovoga: http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=0901051 Ali onda sam skužio da mi ni netreba kad sam kupio ploču sa vent regulacijom jer imam dva pod regulacijom i dva koja nisu ali jedan je od PSU i regulra se sam a drugi je 2500rpm Coolermster i nije bučan a radi taman propuha kolko treba...
![]() |
#8 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Hm, izgleda da cu onda uzet ovoga kaj je yedwy mislio uzet. Zalman je dost skuplji, a i te ledice... Ne volim light show na kompu.: baad : Jedino me strah kod tak jeftinih stvari da se ne zdimi za par dana... ![]() Fakat neznam sad, ovaj SPIRE Regulator - EE-SC02 ok zgleda, nema ledica i jeftin je. To kaj je pinky nema veze, tak cu ga u crno spricat. Strah me da nije full nekvalitetan... Zalman je pak ok, sve super i onda te ledice... ![]() Pocupat cu ih ako ga kupim.
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Issss... Koja boja za spirea. Znam kaj cu bubbi kupit za rodjendan ![]() Ali i dalje ne kuzim zakej ne napravis ovo kaj sam ti ja reko. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|