![]() |
Koji potenciometar za 5.25" utor?
Dakle, trebam potenciometar koji stane u utor za optiku, i da ima barem kontrolu za 4 venta... :)
Mislio sam piknut Zalman ZM-MFC1, ali neznam kakav je... Jel ga ima mozda netko? |
Zalman mi se čini najboljim.;)
|
zalman zm-mfc1
nema dileme imam ga...kakav je? odlican... |
Zalmana uzmi svakako jako dobar potencimetar,imam ga pa znam o čemu govorim...
|
25kn sharkon uzmi 4 komada. Zbusi front panel i stavi si to. Najbolje, najjeftinije i najljepše. Nema dosadnih ledica. Velki je i nemoras ga napipavat noktima.
|
imam zalmana i stvarno je odlican, ali problem je ako imas vrata na kucistu pa ga ona moras fiksirati par centi unutra, ali onda te ne smetaju ledice. a ledice su stvarno jake i mislim da ce ti jako smetat ukoliko ti je kuciste na stolu pa ce ti svjetlit u oci sto je stvarno bolno preko noci...
|
Ja sam mislio uzeti ovoga:
http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=0901051 Ali onda sam skužio da mi ni netreba kad sam kupio ploču sa vent regulacijom jer imam dva pod regulacijom i dva koja nisu ali jedan je od PSU i regulra se sam a drugi je 2500rpm Coolermster i nije bučan a radi taman propuha kolko treba... |
Citiraj:
|
Hm, izgleda da cu onda uzet ovoga kaj je yedwy mislio uzet.
Zalman je dost skuplji, a i te ledice... Ne volim light show na kompu.: baad : Jedino me strah kod tak jeftinih stvari da se ne zdimi za par dana... :D Fakat neznam sad, ovaj SPIRE Regulator - EE-SC02 ok zgleda, nema ledica i jeftin je. To kaj je pinky nema veze, tak cu ga u crno spricat. Strah me da nije full nekvalitetan... Zalman je pak ok, sve super i onda te ledice... :( Pocupat cu ih ako ga kupim. |
Issss... Koja boja za spirea.
Znam kaj cu bubbi kupit za rodjendan :D Ali i dalje ne kuzim zakej ne napravis ovo kaj sam ti ja reko. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |