|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To ti je brzina PCI-E sabirnice i treba biti na 100 MHz, inace ti moze grafa otici ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Kod OCanja obavezno stavi PCI-E ili AGP/PCI lock, neznam kako je na tvojoj ploci, ali sigurno imas neku opciju da mijenjas HTT, a da je PCI-E lockan na 100MHz EDIT: Tek sam sad vidio da vozis SLI, onda ispravljam prethodni post, mogle bi ti grafE otici ![]()
![]() |
#7 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
![]() Mislim da su sve koje sam ja vidio imale uključen tj po defaultu je postavljen na 100MHz, što znači lockan... Ali ja i nisam vidio jako puno NF4 ploča možda 3-4 pa nemogu 100% tvrdit da je tako uvjek - mada sam stekao dojam da je to općenita praksa... Ionako su te ploče uglavnom namjenjene da klokaš skoro niko ni ne kupuje nf4 ultra ili sli ako ne misli klokati bar malo... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
mislim da je po defaultu zaključan
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja nisam ni jednu, tako da nisam mogao ni znati postavke, ali da su za klokanje sam vidio jer vecina ima nf4 ultra ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nije zakljucan barem na mojoj ploci mogu ga dizat do mile volje, al na svu srecu nisam prije nego sam pito... thx decki
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Ako je i kod tebe bio postavjen na 100Mhz a ne, neznam neki djeljitelj, onda je i kod tebe bio lockan po defaultu... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
hehe da i meni se cini.. sry malo sam se zaletio
|
|
Oglas
|
|