![]() |
PCI Express Clock ???
Sto je tocno Pci Express Clock i do kolko ide?
Meni je na 100mhz. Unaprijed thx! |
To ti je brzina PCI-E sabirnice i treba biti na 100 MHz, inace ti moze grafa otici :)
|
Uffff sva sreca da sam prvo pitao!!!
Thx MR.M |
Kod OCanja obavezno stavi PCI-E ili AGP/PCI lock, neznam kako je na tvojoj ploci, ali sigurno imas neku opciju da mijenjas HTT, a da je PCI-E lockan na 100MHz
EDIT: Tek sam sad vidio da vozis SLI, onda ispravljam prethodni post, mogle bi ti grafE otici ;) |
Hmm pa što nemaju ionako po defaultu uključen lock sve NF4 Ultra/SLI ploče?
|
neznam, ja sam to rekao pod pretpostavkom da nije ukljucen lock, a ako je, onda sad zna da PCI-E clock ne dira i to je to...
|
Citiraj:
Mislim da su sve koje sam ja vidio imale uključen tj po defaultu je postavljen na 100MHz, što znači lockan... Ali ja i nisam vidio jako puno NF4 ploča možda 3-4 pa nemogu 100% tvrdit da je tako uvjek - mada sam stekao dojam da je to općenita praksa... Ionako su te ploče uglavnom namjenjene da klokaš skoro niko ni ne kupuje nf4 ultra ili sli ako ne misli klokati bar malo... :D |
mislim da je po defaultu zaključan
|
Citiraj:
Ja nisam ni jednu, tako da nisam mogao ni znati postavke, ali da su za klokanje sam vidio jer vecina ima nf4 ultra :D |
Nije zakljucan barem na mojoj ploci mogu ga dizat do mile volje, al na svu srecu nisam prije nego sam pito... thx decki
|
Citiraj:
Ako je i kod tebe bio postavjen na 100Mhz a ne, neznam neki djeljitelj, onda je i kod tebe bio lockan po defaultu... :) |
hehe da i meni se cini..
sry malo sam se zaletio |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |