|
![]() |
#1 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Gainward 7600GT SilentFX
lakse je saznati tko je ubio jfk-a nego saznati nesto suvislo o ovoj karti osim onog sto je napisano na sluzbenoj stranici. a i to nije bas nesto... ima li tko kakve info? kakva je memorija gore (osim sto je DDR3), ovo pasivno hladjenje koje ima, is it any good?
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pretpostavljam da ima bržu memu od standardnih 7600gtica, a sad hlađenje se čini ok, al je pasivno ![]() ![]() edit: kriva pretpostavka vidjeh na službenoj stranici da radi na 1400mhz edit2: evo našao sam lijepu slikicu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni se ovo hladjenje cini opako i ono sto bih ja napravio - kupio Sharkoon System FAN 140mm S (najslabiji) i nasarafio gore. Kakav Zalman ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
~900 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the letter
|
i meni se hladnjak cini skroz opasan.. a nish, biti cu pokusni kunic onda... narucio sam ju i sad cekam da mi odobre kredu.. to ce, kako kazu, biti do kraja tjedna.. ugl, ja vec imam pristojno hladjenje u kucistu. radi se naime o chieftecu (ne sjecam se vise koji model, ima previse znakova da se popamti ![]() zrak dodatno pospjesuje ona turbina od zalmana (9500) na procesoru. tako da je unutra podosta veliki propuh i ovo pasivno silentfx hladjenje bi trebalo davati dosta dobre rezultate.. ali kako kazem, vidjeti cemo kada stigne pa napisem ponesto...
![]() |
#7 |
.
|
Odakle si ju naručio? U vezi hlađenja mislim da bi najpametnije bilo stavit 120mm vent na bočnu stranicu da puše po grafi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
the letter
|
Citiraj:
zbog odabranog nacina placanja, bio sam prinudjen tamo kupovati.. a osim toga, imam jos nekih dodatnih pogodnosti pa eto.. Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
the letter
|
malo bumpam thread ali evo, stigla karta prije tjedan dana pa da napisem.. stvar funkcionira ali jedino pod uvjetom da je u kucistu dobar propuh. za vrijeme slaganja kompa mi je bocna stranica bila skinuta cijelo vrijeme i ovo cudo je radilo temperature izmedju 60 i 70 stupnjeva u idlu. sto bas i nije neki rezultat. hladnjak je na dodir bio skroz vruc po cijeloj svojoj povrsini tako da ne vjerujem da je problem u pasti makar bi se mozda dalo skinut hladnjak dole i zamjenit pastu sa artic ceramique. inace, kada se stavi bocna stranica koja na sebi ima vent za upuhivanje taman na razini grafe, temperature se spuste na puno prihvatljivijih 40 stupnjeva u idlu i max 70 na loadu. jos ju nisam probao clockati ali za sada ne vidim niti potrebe.. u x3 reunion demou dobijem 45 fps prosjek sto je i vise nego dovoljno.
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi neki tihi 120mm vent da puse po grafi (npr. Glacialtech iz Ve-mila - ja ga imam i uopce se ne cuje, jedan mi hladi grafu, a drugi hladi mene po noci dok spavam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|