|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ADSL2+
...
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 26.08.2006. u 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nice, kad ti stigne javim nam kak to dela ;-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Damn, ja bih to ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
"po vašem izboru" - znači uzmi sve...lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi srećković. Jel ima šanse da takvo nešto ponude i ostalim korisnicima Iskona? btw, znaš li kada bi to trebalo doći na tržište?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Dal znaš možda kolke bi trebale biti cijene? Mogao bi onda i DSL pojeftinit, jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Pa nikaj cudno, meni je prijatelj bio od CARNeta kak se sjecam ADSL test pilot jos 1999. godine. imao je godinu dana 1 megabit up i 1 megabit down, te flat. Jedini njegov problem je bila frustracija sto je to trajalo godinu dana, a nakon toga povratak na modem, koji je nekak zamjenio s ISDN-om heh Drugim rijecima, mogu oni sad testirati optiku, a znate kad ce ju svi dobiti! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Tračak nade da ćemo dobiti povoljiji net...
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
max teoretska brzina ti je 24mbit downoal i 8 mbit upload... a sad koliko ce dat, to je upitno... max teoretska brzina sadasnjeg adsl je 8mbit DL i 1mbit UL, a t-com maximalno daje 3 mbita, pa ti vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
bilo kakav napredak je dobro dosao, makar se covjek i na 8mbit down osjeca sporo(u skoli) al sigurno se necu zalit ak dignu brzinu, povecaju pakete i snize cijene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vani ionako više ne postoje paketi podataka već imaš samo flat. Bilo bi i vrijeme da i kod nas to uvedu. Već su nam izmuzli svu lovu, a lopovluku nikad kraja.
![]() |
#21 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
vani, sta ti to znaci vani, nema svugdje samo flat (ne znam da toga uopce negdje im jer je suludo imati samo flat, ne isplati se) provjeri svoje informacije prije nego sto ih postas |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
valjda kad samo neke centrale do podržavaju...valjda se treba nekaj nadogradit u njima...ko to zna...lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Uf, ma nije meni tolko do brzina. Ok, mozda i je al ja bi bio i zadovoljan sa 2-3mbit -a ali da mi je i upload takav. Kod tih sranja svugdje ti daju upload na kapaljku. Sranje zivo. Vodatel je napravio finu stvar onaj triple play. 2Mbit gore i 2Mbit dole. Ja bi cvijetao da mi takvo nes doma dodje... Mada ono adsl2 jao kume da mi je to u rukama. Sada imam oko 150gB prometa na 1Mbit. Dosta toga ode na stream and stuff. Kada mi dodje ovaj adsl2 u ruke a joooooooooooo. Jel ima naznaka kakvi ce paketi biti kada se uvede adsl2. Mislim ono ne promet nego brzina. adsl2 ide do nekih 20 -ak mbita. Al ono vjerujem da ce ponuditi nesto za net, nes za tv i to. Ima info kakvih oko toga?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
znam za švicarsku, svi kabelski i dsl provideri nude SAMO flat. razlike su samo u brzini. ljudi me blijedo gledali kad sam im rekao da mi ovdje imamo pakete po pol gige.
![]() |
#28 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Al opet nije dobro da se posve ukinu paketi jer ima ljudi kojima netreba flat već im je giga mjesečno dovoljna. Zakaj bi oni plačali flat kad im netreba. Bitno je da barem snize cijenu flata za 50%-70% i bit će ok
![]() |
#29 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
zna se u kojem grmu leze zecovi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |