![]() |
ADSL2+
...
|
nice, kad ti stigne javim nam kak to dela ;-)
|
Damn, ja bih to :D
|
"po vašem izboru" - znači uzmi sve...lol
|
Jesi srećković. Jel ima šanse da takvo nešto ponude i ostalim korisnicima Iskona? btw, znaš li kada bi to trebalo doći na tržište?
|
Pa rekao si nam da se javimo...
Citiraj:
|
Dal znaš možda kolke bi trebale biti cijene? Mogao bi onda i DSL pojeftinit, jel?
|
Mislim cim to Iskon objavio služeno reagirati ce i T-com,ionako je iskon njihova firma.
|
neka daju te-komovci povecanje paketa pa cemo bit zadovoljniji. po mogucnosti 10x vece pakete:D a ne samo manje cijene.
|
Pa nikaj cudno, meni je prijatelj bio od CARNeta kak se sjecam ADSL test pilot jos 1999. godine. imao je godinu dana 1 megabit up i 1 megabit down, te flat. Jedini njegov problem je bila frustracija sto je to trajalo godinu dana, a nakon toga povratak na modem, koji je nekak zamjenio s ISDN-om heh
Drugim rijecima, mogu oni sad testirati optiku, a znate kad ce ju svi dobiti! |
Tračak nade da ćemo dobiti povoljiji net...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A o kakvim tu brzinama govorimo kod tog ADSL2+?
|
max teoretska brzina ti je 24mbit downoal i 8 mbit upload...
a sad koliko ce dat, to je upitno... max teoretska brzina sadasnjeg adsl je 8mbit DL i 1mbit UL, a t-com maximalno daje 3 mbita, pa ti vidi |
bilo kakav napredak je dobro dosao, makar se covjek i na 8mbit down osjeca sporo(u skoli) al sigurno se necu zalit ak dignu brzinu, povecaju pakete i snize cijene :p: lol2 :
|
Meni je dovoljan i 256/256 sam da je flat. T1 bi trebalo uvesti u Ustav kao pravo svakog gradjanina a ne privilegija ;)
|
Da bar povecaju brzinu, zato jer ja vec imam flat :D
|
Vani ionako više ne postoje paketi podataka već imaš samo flat. Bilo bi i vrijeme da i kod nas to uvedu. Već su nam izmuzli svu lovu, a lopovluku nikad kraja.
|
Citiraj:
|
A taj ADSL2 zahtjeva neke posebne kablove/infrastrukturu? : stoopid Moram očekivati raskopane ulice i gužve u kolonama prije nego to dođe do mene...ili? :D
|
valjda kad samo neke centrale do podržavaju...valjda se treba nekaj nadogradit u njima...ko to zna...lol
|
je .. ti to buju pak tak nadogradili kaj bu naklon kaj se 10 korisnika prek toga spojit svako malo rušilo ili bu sve pucalo i štekalo u 3pm
|
Uf, ma nije meni tolko do brzina. Ok, mozda i je al ja bi bio i zadovoljan sa 2-3mbit -a ali da mi je i upload takav. Kod tih sranja svugdje ti daju upload na kapaljku. Sranje zivo. Vodatel je napravio finu stvar onaj triple play. 2Mbit gore i 2Mbit dole. Ja bi cvijetao da mi takvo nes doma dodje...
Mada ono adsl2 jao kume da mi je to u rukama. Sada imam oko 150gB prometa na 1Mbit. Dosta toga ode na stream and stuff. Kada mi dodje ovaj adsl2 u ruke a joooooooooooo. Jel ima naznaka kakvi ce paketi biti kada se uvede adsl2. Mislim ono ne promet nego brzina. adsl2 ide do nekih 20 -ak mbita. Al ono vjerujem da ce ponuditi nesto za net, nes za tv i to. Ima info kakvih oko toga?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Al opet nije dobro da se posve ukinu paketi jer ima ljudi kojima netreba flat već im je giga mjesečno dovoljna. Zakaj bi oni plačali flat kad im netreba. Bitno je da barem snize cijenu flata za 50%-70% i bit će ok
|
Citiraj:
zna se u kojem grmu leze zecovi;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |