|
|
Rezultati ankete: Koje napajanje ? | |||
Codegen |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 80.85% |
Ever Power |
4 | 8.51% |
SmartBox |
5 | 10.64% |
Glasači: 47. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nijedno. Jer su redom sve šroteksi. Jedino ako nađeš Codegena 480X, taj je ok. Sva tri napajanja NEMAJU 500W niti su pretjerano kvalitetna. Radije kupi Fortrona 350W Supersilent, Chiefteca 350 ili 360 i budi miran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Također za codegena- sestrični ugradio 400w s 12 cm ventom - prilično tiho i stabilnih napona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
channel well za jeftine pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
za 300 kuna imas svasta za kupit...(nesto kvalitetnije)ak me sve ne vara imas cak i deltu od chifteka...ak ne fortona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ima u WC mulju Power Supply FORTRON 350W, HQ, PFC za 195 kn, pa sada ja bi ipak rađe dao 279 kuna za Codegen power supply 480W ... ili 316 za Power Supply FORTRON 350W, low noise, HQ, PFC, 12cm fan ...
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Takoder imas Chieftec Delta 350W za 12cm vent za 290Kn... Ta tri napajanja (Codegen, Everpower i Smartbox) se kupuju ako imas jedva skupljenih 100Kn pa kupis najeftinije (300W- 89Kn i 350 119Kn).... Pravih 500W kostat ce te preko 500Kn.... Vjeruj mi razvuci se do 330Kn i Chiefteca 410W i dobiti ces odlicno napajanje... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
imam tog Chifteca 410W i nisam baš očaran njime (pogoni mi dua AMD 2000+), neš vjerovat 360W je bolji bio u tom poslu a mislim da je i taj u linksu ispod 300kn (360W)
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Imam ga već skoro godinu i pol, vidi u sigu šta sve tjera s tim da je sve clockano i full stabilno+ dva ventilatora 120 mm, jedan od 80 mm i 4 komada od oko 40 mm. Mobitel punim preko USB-a. I daj mi objasni šta je bolje u tom Chieftecu?????????????
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Glasam za codegen jer nisu tako loshi njih bi stavio u low//mid dok bi neverpower i smart stavio u low lvl napajanja.... ali da se mene pita skupio bi nekako 300 kn i kupio pravo napajanje... btw codegen od 480w stara serija je najbolje sto je izaslo od njihovih napajanja....
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ime, amd.....ime.... makar ja kako nemam para, odlucujem se za jeftinija napajanja, i nisam imao vecih problema do sada. jedno mi je izgorilo nedavno nakon dvije godine, ali otislo je samo napajanje. vent je stao. bad for him. ![]() e.t. zeli reci, da ako se ima para, radije uzme chiftec napajanje, ili neko sa drugo sa "imenom", sto bi vjerovatno i ja uzeo da sam u trenu kada sam uzimao napajanje imao 300kn vishka.
![]() |
#17 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Ja nemam tog Chiefteca nego 420W i konfu iz siga pored koje se veselo vrti jos 5x 80 mm ventilatora i sve radi super i stabilno, a isti sam stavljao u oc konfiguracije sa AMD 3200+ i 6800 GT i takoder je sve radilo super dok sam se sa Codegenima susretao sa slabijim modelima i iako ih smatram boljima od everpowera, MS-a i sl. nisu me bas odusevili sto ces najbolje vidjeti kad Codegen ode i skuri HDD i MBO i bit ces sretan da je samo to ...evo takva su moja iskustva sa Codegenom... Takoder sam imao 3 MS napajanja od koja su 2 svoju zadacu uredno obavljali godinama (jedno je jos zivo i drzim ga u jednom kompu tu "sa strane") dok je 1 povuklo za sobom gotovo sve komponente... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Auuuu nisan ni ubra ![]() Čovik odgovorija pa ja vidija pitanej gori, pa odgovorija: lol2 :
![]() |
#26 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dobra, nasmijao sam se do suza... : roller : LC Power (čita se džej-en-si) možda ima 12 cm vent koji je relativno tih, možda i ima stabilne napone, možda se i ne vraćaju na reklamaciju, ali nemojmo se zavaravati. To je šroteks. Ako si vidio napajanje iznutra, kvragu, ako si ga uzeo u ruku i podignuo, znao bi o čemu govorim. Zato, u doba kada 300W Enermax košta 160 kuna, morao bi biti notorni idiot da kupiš napajanje koje je skuplje i lošije. Ajde, živio! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kak mi je drago da je to SKY napisao da nemoram stalno ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
codegen 480W. Nisam ni zna šta uzimam kad sam uzima, a na kraju ispalo dobro. ![]() Uglavnom rastavlja ga dosta puta i mjenja ventilatore jer ponekad zna bit glasno ali inače napajanje sve 5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() LC JEST šroteks, ali ipak nesto bolji od drugih, u prilog ovoga govori vrlo mali broj kvarova. A da ima 550W je naravno glupost, nema ni 350W... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|