|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Seasonic S12 330W-da li je dovoljno?
Gledam dal da uzmem to napajanje,nije mi baš fora sad iskesat 500+ kuna za kutiju struje,ovo mi se nekako dopada štio cijenom što kvalitetom...pa vas pitam da li je dovoljno da "gonja" jednog 64 bit Altončeka,6800GS,gigu memorije,disk i 2 optike? edit: Koji od ovih: CHIEFTEC 400W 350 kn TAGAN 330W 340 kn SEASONIC 330W 320 kn SHARKOON 450W 350 kn
... Zadnje izmijenjeno od: bozzomfeeder. 01.08.2006. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
I vise nego dovoljno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
je biće dovoljno al ne sad ko ovo gore i više neg dovoljno, ne zabrij si sad dovoljno je to napajanje i kad budem nadograđivo grafu, stavljo još koi disk.... ak oš bit siguran i za kasnije nadogradnje uzmi si 380, ak se nebuš previše mico s ove sad kante 330 je ok. |
![]() |
![]() |
#5 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() inace moj glas ide cufteku,stvarno je dobro napajanje
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dosta je taj seasonic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Samo da ti kazem da bi ti bio i enermax 300W koji je na akciji u linsku sasvim dovoljan. Ja ga jucer kupio. Kada sam vadio staro MS-ovo skontao sam da je to MS-ovo iakoo deklarirano 400W, na njemu je pisalo sitnim slovima total o/p 180w, a gonio mi je amd 3000+, 2x 512mb rama, 9800pro, 2x 250gb maxtor, tuner, dodatnu zvucnu, 5 ventilatora, dvdRW. Uglavnom ako mislis kupovati mislim ta ti je taj enermaxov u linksu i vise nego dovoljan, ipak kosta samo 165kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
vidi sig. sve je na fortronu 350W. doduše starija serija, ale eto.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
bit će dovoljan...
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
|
najtiše šta se kod nas može kupit. doduše moje ima više od godinu već pa bi trebalo i stavit malo ulja u ležajeve, ali inače radi ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Eh nakon pustog premišljanja,desetke reviewa odlučih se na ovo: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.744.001 : nuts : pun mi je kur... kablovanja,loše struje,smrada i puknutih molex konektora od čupanja,napajanje jednom za svagda.... : goood :
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd baci neki komentar kad kupiš, možda ga zamjenim za svog Tagana 380 W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
|
Slazem se ![]() Dugo bu te sluzilo. Nije tiho ko seasonic, al ajde dobro je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam ja tog OCZ-a napajanje je prehebeno...dosta tiho, jako lijepo izgleda, ima stabilne napone i... lijepe kablove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na kolko rpm se vrti vent? Jel ima kakvih još čudnih zvukova? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Neznam na koliko se točno vrti, ali ti mogu reći da nisam čuo nikakve čudne zvukove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
meni je seasonic 430 tisi od fortrona 350w :P morao sam ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Registrirani Ovisnik
Datum registracije: Apr 2006
|
@ Behrooz Daj dok kupis napajanje, napisi osobne dojmove. Pogledaj malo varijacije napona kad je sistem pod opterecenjem, i javi koliko je vent glasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
ok ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
JDM
|
Citiraj:
Od ''onih'' starih fortrona nije ![]() Znam kaj pricam.... :burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bycod
|
stari fortroni pod loadom su se culi ![]() ![]() ![]() i znalo mi se dosta puta desiti da je fortron pod loadom i onda se dosta cuje zrak dok ovaj seasonic uvjek jednako pirka.
![]() |
#26 |
Premium
|
E da,nabavih napajanje pa sam dužan kratak review. ![]() Pošto prvi put imam zvjersko napajanje nisam se prepustio euforiji.Sama kutija je jako kvalitetna,ventilator je gotovo nečujan,pakiranje ok,bez oscilacija.Jedonstavno mi je kučište prodisalo. E sad zamjerke idu na račun kablova,pogotovo ovom nemodularnom 24 pinskom koji je poprilično krut i oni koji imaju ATX konektor na ploči negdje na nezgodnom mjestu imat će problema u savijanju kabela. Isto tako nisam oduševljen tom oblogom,iako to lijepo izgleda,bolje da su kablovi presvučeni samo mrežicom,ovako je prekruto,lome se utori i krive komponente,al dobro. Sve u svemu super napajanje,kad se malo pogleda poprilično jeftino(450W!!) naspram modularnih tagana za koje se treba puno više izdvojiti. I još svijetli : goood :
![]() |
#27 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Codiac, ja sam imao takvog Chiefteca 410W. Koliko god ljudi tupili da je tih, meni je pri paljenju 2xPrime-a polijetao ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
bycod
|
410w chifovi imaju banana ventove jos je najbolja bila delta ali stara koja je imala u limu urezano za zrak od 12cm venta. Npr fortron 350w je necujan kada surfas itd ali kada dignes prime ili malo zapeglas q4 sa svim na high se bogme pocne cuti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|