|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Početna strana Google
Nakon reinstalacije XP nikako ne mogu za početnu stranicu IE postaviti Google ili neku drugu.Bez obzira koju stranicu odabrao otvara mi http://www.msn.com/.Šta da radim?
![]() |
#2 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Promijeni browser pod hitno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne želim mijenjat browser,već početnu stranicu pa molim pomoć u tom pitanju.Zahvaljujem
![]() |
#5 |
Premium
|
Da,znam kako bi trebalo promijeniti poč. stranicu,ali nakon što upišem Google,apply i ok, te otvorim IE tamo svejedno otvara msn.Kad ponovo pogledam u internet opcioje ,ponovo je postavljenaq msn za početno.Probao sam postaviti i druge stranice ,ali uvijek ista priča.Napominjem XP je nanovo instaliran,imam Kaspersky AV i ADWatch.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vrlo neobično da ti neće napraviti promjenu u Internet options. Probaj prvo staviti praznu stranicu sa Use blank. Zatvori IE, ponovo ga startaj i spoji se na net. Trebala bi se otvoriti about:blank. Sada se vrati u Int. options i stavi www.google.com. Ponovi proceduru. Ima i radikalnije rješenje. Ide ovako nekako (više ne koristim IE pa sam zaboravio). Odi u registry, napravi backup istog nekamo na hard, u Edit - Find upiši Start page. U svakoj Start page stavci koju nađe,a vezana je za internet ili IE, sa Edit promijeni varijablu u www.google.com. Slijedeću nalaziš pritiskom na F3. Kada ih sve promijeniš (a bit će ih), snimi postojeći promijenjeni registry (F5). Trebalo bi raditi. Svejedno promijeni browser.
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj nabaci HijackThis log... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
jel možda instalirao neki program pa stavio pri instalaciji da bude uvijek početna MSN...pa mu to stalno nameće? neznam...koristim Firefox i nema problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Problemi su počeli kada sam instalirao XP sa cd kojeg koristimo u firmi.Do tad sam koristio svoj sa integriranim sp2 i nikad nisam imao takvih problema .Ostali instalirani programi su oni koje koristim barem 3-4 godine i ne vjerujem da je do njih.Čitao sam na nekom forumu kako ovo riješiti prije nekog vremena ali ne mogu više naći tu temu.
![]() |
#12 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Kad već inzistiraš na IE možda ti ovo pomogne : http://support.microsoft.com/default...;EN-US;q320159
![]() |
#13 |
Banned
|
START-RUN-regedit ...enter ondak dođi do [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] o kolji vraga.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|