![]() |
Početna strana Google
Nakon reinstalacije XP nikako ne mogu za početnu stranicu IE postaviti Google ili neku drugu.Bez obzira koju stranicu odabrao otvara mi http://www.msn.com/.Šta da radim?
|
Promijeni browser pod hitno :D
|
Ne želim mijenjat browser,već početnu stranicu pa molim pomoć u tom pitanju.Zahvaljujem
|
Jel u tools/internet options upises zeljenu stranicu pa apply i ok?
|
Da,znam kako bi trebalo promijeniti poč. stranicu,ali nakon što upišem Google,apply i ok, te otvorim IE tamo svejedno otvara msn.Kad ponovo pogledam u internet opcioje ,ponovo je postavljenaq msn za početno.Probao sam postaviti i druge stranice ,ali uvijek ista priča.Napominjem XP je nanovo instaliran,imam Kaspersky AV i ADWatch.
|
ugaso AdWatch ili promjeni browser.
tako jednostavno ;) |
Vrlo neobično da ti neće napraviti promjenu u Internet options. Probaj prvo staviti praznu stranicu sa Use blank. Zatvori IE, ponovo ga startaj i spoji se na net. Trebala bi se otvoriti about:blank. Sada se vrati u Int. options i stavi www.google.com. Ponovi proceduru.
Ima i radikalnije rješenje. Ide ovako nekako (više ne koristim IE pa sam zaboravio). Odi u registry, napravi backup istog nekamo na hard, u Edit - Find upiši Start page. U svakoj Start page stavci koju nađe,a vezana je za internet ili IE, sa Edit promijeni varijablu u www.google.com. Slijedeću nalaziš pritiskom na F3. Kada ih sve promijeniš (a bit će ih), snimi postojeći promijenjeni registry (F5). Trebalo bi raditi. Svejedno promijeni browser. |
A da probaš clearat history, cookiese, cache i sav junk iz IE-a? Smanjiš/povećaš privacy, itd...?
|
Daj nabaci HijackThis log...
|
jel možda instalirao neki program pa stavio pri instalaciji da bude uvijek početna MSN...pa mu to stalno nameće? neznam...koristim Firefox i nema problema
|
Problemi su počeli kada sam instalirao XP sa cd kojeg koristimo u firmi.Do tad sam koristio svoj sa integriranim sp2 i nikad nisam imao takvih problema .Ostali instalirani programi su oni koje koristim barem 3-4 godine i ne vjerujem da je do njih.Čitao sam na nekom forumu kako ovo riješiti prije nekog vremena ali ne mogu više naći tu temu.
|
Kad već inzistiraš na IE možda ti ovo pomogne :
http://support.microsoft.com/default...;EN-US;q320159 |
START-RUN-regedit ...enter
ondak dođi do [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] o kolji vraga.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |