|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...5/0116006.html Mislim stvarno... Em nam ždere promet na DSL-u, pošto su Ameri sami na ovom svijetu, pa ne misle na ostatak populacije poput nas i sličnih koji su IT zaostali(ne našom krivnjom) da nemamo FLAT za kojih 9.99$ poput NJIH, nego super pakete od 512MB za 9.99$... A da ne govorim da odvraćaju pozornost... Kaj kad bu bila reklama za neke nove Niveine kremice, a kad tamo neka treba i pol, a ja baš vozim važnu utrku u NFS: Carbon i skucam svoj BMW 3 GTR negdje s 300km/h...? : nono : ![]() Ili dok igram DOOM 3 da s Allways Ultra pobrišem svu onu krv koju sam prolio iza sebe...? Mislim stvarno... A gdje su nestala ona vremena kad sam Dave-a bezbrižno mogao igrat...? Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 05.09.2006. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
užas...u ostlaom..ma i to ce se dati srediti nekako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Tu je lova, a proizvođačima igara je ipak to najvažnije. Bilo bi zanimljivo igrati recimo Age Of Empires i radnike poslati u McDonalds po hranu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma koga boli briga, ako oni time zarade više para pa nam daju bolje i kvalitetnije proizvode ili barem održe razinu kvalitete kakva je do sada koga briga za reklame. Pa i sada ih ima masu u igrama a ne primjecujete. Meni ne smetaju recimo u nekome nogometu reklame uz teren niti ih ne primjecujem ili u NFS...
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
oslonio bih se samo na ovo za ADSL promet,to se lako rijesi,diskonektas se pa nek on skida reklamu s maminih bozicnih sarmi ![]() jednostavno. a sto se reklama tice,meni ne smetaju,u PES sam skuzio reklame tek kad mi je frend reko ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim ja se osobno ne zabrinjavam previše, dok se to razvije do te razine mi ćemo već lagano zbrajat penzije i slikat kukove na KBC Rebru, a kamoli igrat igre... Ti svi silni oglašivači pokušavaju zmislit nove brojeve skupljajući sve te silne nule i točke na svom računu... Ko t-scum ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002