![]() |
Reklame u igara
http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...5/0116006.html
Mislim stvarno... Em nam ždere promet na DSL-u, pošto su Ameri sami na ovom svijetu, pa ne misle na ostatak populacije poput nas i sličnih koji su IT zaostali(ne našom krivnjom) da nemamo FLAT za kojih 9.99$ poput NJIH, nego super pakete od 512MB za 9.99$... A da ne govorim da odvraćaju pozornost... Kaj kad bu bila reklama za neke nove Niveine kremice, a kad tamo neka treba i pol, a ja baš vozim važnu utrku u NFS: Carbon i skucam svoj BMW 3 GTR negdje s 300km/h...? : nono ::D Ili dok igram DOOM 3 da s Allways Ultra pobrišem svu onu krv koju sam prolio iza sebe...? Mislim stvarno... A gdje su nestala ona vremena kad sam Dave-a bezbrižno mogao igrat...? |
užas...u ostlaom..ma i to ce se dati srediti nekako :D 100% sve se da srediti :)
|
ovo je presmiješno - " ......a ako su reklame zastarjele onda će vam i sama igra izgledati staro"
|
Tu je lova, a proizvođačima igara je ipak to najvažnije.
Bilo bi zanimljivo igrati recimo Age Of Empires i radnike poslati u McDonalds po hranu. :D |
Kako bi onda svi zgledali...? Ko Rosseane? :D
|
Katastrofa. Možda bude simpatično u nekim slučajevima, vjerojatno rijetkim
|
Ma koga boli briga, ako oni time zarade više para pa nam daju bolje i kvalitetnije proizvode ili barem održe razinu kvalitete kakva je do sada koga briga za reklame. Pa i sada ih ima masu u igrama a ne primjecujete. Meni ne smetaju recimo u nekome nogometu reklame uz teren niti ih ne primjecujem ili u NFS...
|
Citiraj:
|
oslonio bih se samo na ovo za ADSL promet,to se lako rijesi,diskonektas se pa nek on skida reklamu s maminih bozicnih sarmi :)
jednostavno. a sto se reklama tice,meni ne smetaju,u PES sam skuzio reklame tek kad mi je frend reko :) |
Citiraj:
Mislim ja se osobno ne zabrinjavam previše, dok se to razvije do te razine mi ćemo već lagano zbrajat penzije i slikat kukove na KBC Rebru, a kamoli igrat igre... Ti svi silni oglašivači pokušavaju zmislit nove brojeve skupljajući sve te silne nule i točke na svom računu... Ko t-scum :D Neznam jel ste kad vidjeli ono na računu npr. ili nekoj obavjesti "Temeljni kapital: 8.455.000.000 itd... itd... kn..." strašno... : suicide |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |