|
![]() |
#2 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa super, a koliko novaca?????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
za te pare nemre bolje jedino da si upiknuo X1800GT0 ili XXX verziju 7600gt... ali i ova je super ne vidim napajanje? u buducnosti pikni jos gigu rama uzivaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
max amd nije bog... btw imam dobar vic na njegov racun ![]() Jedan mladi katolicki svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet. Ovaj mu rece: "Sljedeci put popij casu vode s dvije kapljice vodke i odmah ces se osjecati slobodnije." Poslije toga svecenik se osjecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom: Postovani, rekao sam nekoliko kapljica vodke u vodu, a ne obratno. I jos par savjeta: Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica a ne WC. Ne oslanjajte se vise na kip blazene djevice marije, ne grlite ju i ne ljubite vise. Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7. N ijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu. Sveta vodica je za posvecivanje a ne za osvjezavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, vec za vjernike. Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaze amen, a ne fajrunt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() samo ne vidim kakve to veze ima sa danas neisplativim AMD-om...
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
...
@baterija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#12 |
Premium
|
...
ima garanciju 3 godine,a imam u vidu i ovaj VF900-CU,tak da...valjda ce izdrzati par godina... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|