![]() |
kupljeno...
konfa iz siga...misljenja???
|
Pa super, a koliko novaca??????
|
za te pare nemre bolje
jedino da si upiknuo X1800GT0 ili XXX verziju 7600gt... ali i ova je super ne vidim napajanje? u buducnosti pikni jos gigu rama uzivaj! :beer: |
napajanje...
napajanje je coolermaster 380w silent
|
Citiraj:
|
uf, stvarno se brzo povećava broj intela u sigovima... :D
inače, dobra konfa... |
Bogme se nece kod mene! Kak bi preradjena verzija M.P. Thompson-ove pjesme glasila:
"Necu izdat ja AMD-a nikada, necu gasit srecu sto mi u srcu sja!" :D |
max amd nije bog... btw imam dobar vic na njegov racun ;)
Jedan mladi katolicki svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet. Ovaj mu rece: "Sljedeci put popij casu vode s dvije kapljice vodke i odmah ces se osjecati slobodnije." Poslije toga svecenik se osjecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom: Postovani, rekao sam nekoliko kapljica vodke u vodu, a ne obratno. I jos par savjeta: Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica a ne WC. Ne oslanjajte se vise na kip blazene djevice marije, ne grlite ju i ne ljubite vise. Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7. N ijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu. Sveta vodica je za posvecivanje a ne za osvjezavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, vec za vjernike. Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaze amen, a ne fajrunt. |
Citiraj:
samo ne vidim kakve to veze ima sa danas neisplativim AMD-om... |
...
@baterija:ovo i jest xxx verzija 7600gt,bar tako pise u specifikacijama...btw mogli su staviti i neku bolje igru u bundle a ne starship troopers: lol2 :
|
samo...citao da te naklokane xfx-ice rikavaju...od prenaklokanosti...: baad :
zelim tebi puno gustanja u konfi a xfx-ici puno radnih sati...:) |
...
ima garanciju 3 godine,a imam u vidu i ovaj VF900-CU,tak da...valjda ce izdrzati par godina...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |