|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
varenje aluminija
šta mi treba da zavarim aluminij debljine 0.55 mm i koliko to košta
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
hmm..nećeš valjda to sam varit.......najbolje ti je odnit nekom...imaš u Sućurcu prije Mercatonea...ne mogu se sad sitit kako se zove firma..ali je ne moš falit........veliko ka skladište kad ideš starom cestom prema Mercatoneu pa malo prije isto sa live strane.....oni isto rade i sa inox-om........cijena ..šta ja znam......pogodiš se........ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislim da ti je alimilano dao dobar prijedlog: da se obratiš ljudima koji to svakodnevno rade... jer u suprotnome moraš izdvojiti pare za elektrodu/e koje su mislim jako uske (brijem da i nisu tako jeftine), milsim da ne možeš varit sa svakim aparatom i još riskiraš da zezneš stvar. Pola milimetra aluminija je posao stvarno za majstore svoga zanata! OT: susjed je izradio koš od aluminija, a kad se trebao ponovo zavariti jedan odlomljeni dio (držač), skurili smo taj dio jer nismo imali prave elektrode, a o aparatu da i ne pričam...
![]() |
#4 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
OT: opet ja sa kritikama u vezi hrvatskog jezika... ovaj tvoj naslov na hrvatskom nema nikakvog smisla, "varenje aluminija"... varenje na hrvatskom znači probavljanje, vari se hrana u želucu... u nekim drugim državama riječ varenje znači kao na hrvatskom zavarivanje ali to ne prolazi unutar hrvatskog jezika... znači da bi po hrvatskom naslov trebao biti "zavarivanje aluminija" ...
![]() |
#5 | |||||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
i ja se spremam za takvo nesto samo kaj cu ja radit sa nesto debljim aluminijem, 1 mm imam doma sve potrebno plus starog koji se kuzi u takve stvari pa ak ti se da strpit jedno desetak dana pa da vidis kak je to moje proslo i ako nekaj pode po zlu da se to tebi ne dogodi istina je ono da ti trebaju uze elektrode al nisam siguran da su skuplje mislim da im je cijena ista, opet ponavljam nisam siguran |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zato se ima trenera autolimara ![]() ![]() ne vari bilo tko aluminij, pogotovo ne tako tanak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Bubba svaka cast jer sam se bas ja pripremao na takav jedan post... Jer neki ljudi stvarno seru previse. Sto se tice aluminija da trebas imati posebnu zicu sa kojom varis jer nemozes sa normalnom e sada trebas imati i aparat i covjeka koji zna variti jer ti u suprotnom to ispadne koma ![]() Vjeruj mi znam iz iskustva (stari mi se bavi autolimarijom) pa kada usporedis moj var i njegov onda vidis zasto trebas nekoga tko to zna raditi .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() @smrade Mani se nezahvalna posla ,treba ti alat i majstor za to. AKo zelis da sve ispadne kako treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |