|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
ducan(i) za overclockere
koji je(su) po vasem misljenju najbolji ducan(i) za overclockere? zasad mi se cini da je links, ali ni oni nemaju sve, nadopunjuje ih HGspot, Ve-mil, msan i lost, ali za druge ne znam, koje jos vi znate? (naravno u Zagrebu) i jos jedno pitanje: jel ima gdje u Hrv. ducan gdje mogu kupit kvalitetno vodeno hladjenje (Alphacooling, Swiftech, DangerDen,...)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
preporučam ti neke slovenske dučane, jbga ne mogu se sjetit točno kak se zove al puno forumaša je tamo kupovalo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Ducan se zove cool pc.. adresa ima je s .org domenom A kewl vodeno u HR je BigWater SE,nadmasuje neke 3x skuplje konkurente...to ti ribica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
upgrading...
|
cuo sam vec za taj ducan, thnx btw. Thermaltake je mala riba u moru liquid cooling-a, al fala svejedno... EDIT: pa nisu oni bas nesto... osim Alphacoolingovih kompopnenti nista se drugo ne isplati kupovat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne zaboravi MaxModus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Koji je zatvoren i propao kolko znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ozbiljno? Nisam znao da je propao, a opet, nisam tamo bio više od godinu dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Smjesni govor slovenski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() nemas pojma o tt bigwateru...!!! ![]() nadalje kod nas je dobar x-ice h900...pasivan TIH...nadalje najbolje ti je otic u cool pc i od tam nabavit vodu...tolko od mene u svezi vode |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
upgrading...
|
ma naso sam ja jedan dobar online store u americi koji ima shipping u hr za vodeno i imaju predobre stvari s ok cijenama, shipping je 80$ (dodje za dva dana + import taxes, ali sta ces), al nije ovo sad mjesto za to...thnx na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ni web im ne radi ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|