![]() |
ducan(i) za overclockere
koji je(su) po vasem misljenju najbolji ducan(i) za overclockere?
zasad mi se cini da je links, ali ni oni nemaju sve, nadopunjuje ih HGspot, Ve-mil, msan i lost, ali za druge ne znam, koje jos vi znate? (naravno u Zagrebu) i jos jedno pitanje: jel ima gdje u Hrv. ducan gdje mogu kupit kvalitetno vodeno hladjenje (Alphacooling, Swiftech, DangerDen,...)? |
preporučam ti neke slovenske dučane, jbga ne mogu se sjetit točno kak se zove al puno forumaša je tamo kupovalo
|
aj pliz kad se sjetis postaj to tu
|
Ducan se zove cool pc.. adresa ima je s .org domenom
A kewl vodeno u HR je BigWater SE,nadmasuje neke 3x skuplje konkurente...to ti ribica :D može potvrditi.. |
cuo sam vec za taj ducan, thnx
btw. Thermaltake je mala riba u moru liquid cooling-a, al fala svejedno... EDIT: pa nisu oni bas nesto... osim Alphacoolingovih kompopnenti nista se drugo ne isplati kupovat... |
|
Ne zaboravi MaxModus.
|
Koji je zatvoren i propao kolko znam.
|
Da bas sam danas prolazio i nisam ga vidio da radi. A sad ne znam kolko dugo su zatvoreni.
|
Ozbiljno? Nisam znao da je propao, a opet, nisam tamo bio više od godinu dana.
|
Smjesni govor slovenski :) "Razer-jeva miška"
|
Citiraj:
nemas pojma o tt bigwateru...!!!:smoke: to da nije najbolje kaj ima...stoji, al je zato najispaltivije, al ga svejedno nema u rvackoj...ja prodo svog macoru... nadalje kod nas je dobar x-ice h900...pasivan TIH...nadalje najbolje ti je otic u cool pc i od tam nabavit vodu...tolko od mene u svezi vode |
ma naso sam ja jedan dobar online store u americi koji ima shipping u hr za vodeno i imaju predobre stvari s ok cijenama, shipping je 80$ (dodje za dva dana + import taxes, ali sta ces), al nije ovo sad mjesto za to...thnx na pomoci
|
zivim ajmo rec pored max modusa(kojih 10 min pjeske)
i pise na njemu da je zatvoren radi preuredenja al to traje vec 2-3 mjeseca? tako da il ga turbo preureduju il je propao mislim da je propao |
Citiraj:
|
Ni web im ne radi :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |