|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Modularna napajanja?
Koje modularno do 600kn. 430W Seasonic S12 (je li uopce modularno?) 430W Tagan Easycon 450W OCZ Modstream
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 28.06.2006. u 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Seasonic nije modularan, a od ova dva...hmm, nećeš se zeznuti ni sa jednim. Možda OCZ jer svijetli plavo? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Šta znači to modularno ne kužim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Znači da možeš odspojiti višak kablova te teako imati u kućištu samo kablove koji ti trebaju. Prednost je manje nereda u kućištu. Pogledaj slike modularnih napajanja i sve će ti biti jasno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zippo61_junior
|
Aha sad kužim i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Moj bi izbor bio Tagan ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Hm, možda i moj. Čujem da ima tiši vent, ali opet, trebalo bi ih usporediti jedan do drugog. Meni se sviđa što OCZ svijetli plavo (jesam li spomenuo da još nisam prebolio X-Eye-a kojeg sam dao bratiću? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
OCZ jer svijetli plavo. ![]() Jace je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
zippo61_junior
|
Važno je ono šta je unutra a ne izvana kao šta svijetli plavo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
nekako bih se odlucio na seasonic...ili tagan...fakat ne znam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
What is your point!? Obadva su kvalitetna i gotovo ista... Pa je bolje uzeti OCZ zbog estetskog izgleda....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
zippo61_junior
|
Uvjek gledaj ono koje je kvalitetnije i koje daje više struje a ne kako izgleda to jest dal ima LEDice i ta sranja moj glas za Tagana jer ja imam njega od 380W i sasvim sam zadovoljan s njime dok OCZ nikad nisam imao |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ljudi kažu da je ovaj seasonic prelagan, a drugi ga pak hvale na sva usta... u čemu je stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
zippo61_junior
|
Moj Tagan je težak,treba mjerit koliko daju struje pa vidit koji je bolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Sva tri napajanja su dobra i koje god uzmeš, nećeš fulati. Sad, da ti se sviđa logo Seasonica, velcro trakice koje dobiješ sa Taganom ili OCZ koji svijetli plavo ili pak neka četvrta minorna/subjektivna stvar pa ga kupiš je potpuno svejedno, glavno je da se nisi zeznuo. A ako idemo tim sistemom "imam totalno drugi model pa mi je super proizvođač, ali nisam ni probao model o kojem se priča niti onaj drugi model drugog proizvođača", nikad ne bi opet kupio Tagana. Imao sam dva 380W koja su cvrčala i nakon hrpe napajanja koje sam istestirao, kupio sam XEye i sad opet imam 2Force. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
zippo61_junior
|
Ali su najvjerojatnije davala dobar napon |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Da, davala su dobre napone, ali što mi to vrijedi kad su me izluđivala cvrčanjem? Da sam htio kupiti napajanje koje daje stabilne napone, kupio bi Enhance 450W i još bi jeftinije prošao nego da sam kupio Tagan 380W. Tada mi je u sigu bilo "Tagan hater". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma htio bi i da je sto tise naravno. Svijetljenje i izgled mi je apsolutno nevazan. Tagan je 600kn, a OCZ malo manje od 500 (a "jaci" je 20W ![]() Jedino tagan ima vise kablova/konektora i jače ime kod napajanja. Ako su li-la po kvaliteti (i tisini) onda vjerojatno uzimam OCZ.
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Inace, koliko ja znam Tagan i OCZ proizvodi jedna te ista tvrtka/tvornica i po pitanju kvalitete bi zbilja oba trebala biti vrhunska. I jesu ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|