|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
zagrebparking #2
puklo me nest i zaletim se ja danas do zg-a jer trebaju mi neke postene hlace i neke sitnice. Nisam znao di tocno da idem a i nije mi se dalo gurat po gadu pa ono ajd u inportane. parkiram auto pred skupstinom grada kupim parkkartu i odem u shopping. mislil sam ajd to cu nabrzinu obletit i kupim kartu na 1h. uglavnom ja isprobal bdo hlaca i naso jedne i sad ja to na blagajni placam i pogledam slucajno na sat i vidim a mi za 15 min istice karta pa si mislim, svaki slucaj poslat cu ja sms da je produzim. a kak nisam znal koja je to zona ni na koji br da saljem pitam ja tamo cure (zgodne za prste polizat pa mi se jos manje zurilo)u trgovini i vele mi fino napisi regu auta i salji na 103. pitam ja njih sigurno taj broj, zona prva itd. i uputim se ja nakon ugodnog razgovora u uato a kod auta taman lik klama kaznu na uplatnicu i podmece pod brisac i to onako da je brisac lupil u sajbu da se sam mislil da ce se sajba sasipat i samo sta ne vristi od srece kako me s***************o. pitam ga ja fino uljudno pa kako to pa poslalo sam poruku i produzio parking, a on sa onim svojim podmuklim smijeskom;"pogledaj si za koju zonu si kupil ja njemu daj pa nemojte me zezat kasnim 10 min (kasnil sam stvarno 10 min, u 18.05 isticala karta u 18 i 15 ja bio kod auta (* po njegovom satu koji se ne slaze ni s satom automata za parking;18 i 21) da i za***************o sam zonu, uzel 3 umjesto 2) a on ce"pa moram i ja svoju placu zaradit" ja; dobro ja vam to ne namjeravam samo tako platit obsvzno cu se zalit, recite mi vase ime... i nisam uspo ni pitat do kraja on vec odmaglio.... evo lud sam da nemogu bit luđi, nije radi tih 100kn neg zbog togkj sam imal takvu volju da saštekam tipa a nisam smio (da sam bil sa svojim autom sigurno bi ga bil... )....
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
...pa ne misliš valjda platit to........ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
To bi Chuck Norris roundhouse-kickom riješio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
U biti nemaš kaj napravit neg platit. Jer zakasnio jesi, i uplatio za krivu zonu jesi. Ali možeš ne platit i kod ti opomena stigne uplatiti 20kn na dotični račun. Stvar riješena.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ma platit cu, da je neka visak kazna nebi al ovako nije vrijedno za***************ancije. al poslat cu im mail i malo nakenjat jos stari, jer sta je je lik je bio bas bezobrazan i neugodan.
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
evo, ja moram (unatoc sto ih mrzim) napisat jednu pohvalu....isao sam jedan dan s autom do faksa (2. zona) i ja platim za za 3. prek moba (jer je to prije nove godine bila 3., ja zaboravih) i vracam se ja u auto nakon nekih pol sata i jos sam bio zivcna zbog nekog ispita i vidim ja tog lika koji naplacuje kazne i pokazuje mi da spustim prozor....ja si mislim, koji k... me jos sad ti je....s, platio sam parking...i lik kaze da sam platio za 3. zonu, a ovo je 2. da znam za ubuduce, da mi sad nije htio napisat kaznu.... eto, svaka pohvala njemu, ali ostali su svi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
lol ko jos parkira na parkiralistima di se plača : lol2 : valjda sam ovi ne-Zagrepčani ![]() trebo si ic u koturašku , to se dolazi s vukovarske , kod lisinskog skrenes ljevo ,prodes importane , tam se stanes.. eh djeco draga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Zanimljivo za znati je da je ZG Parking (posebno) firma koja jedino zna i moze poslovati samo u suficitu. To je vjerovatno jedina firma u HR koja NIKAD nije poslovala sa gubitkom. Kako i bi, kad svaki dan ima promet deluxe, solarnija likvidnost ne postoji. Sa takvim sredstvima a da ponovim ENORMNIM sredstvima, covjek bi pomislio da ce se to debelo osjetiti na infrastrukturi parkiralista, povecanju kapaciteta i generalno podebljanu postojecih. No sto smo dobili? Gotovo je uvredljivo slusati Herr.K-a, kako se "radi na povecanju kapaciteta" , mislim da bi neki iz te firme mogli poceti "raditi" u kompleksu zatvorenog tipa. Godine i godine i nista ! Danas kad se sjetim da sam prije kupovao godisnju crvenu kartu, cini mi se da sam bio malouman, jer kreditirati tu firmu je ravno zlocinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
¸hmn ja obicno nadjem lika koji naplacuje parking pitam ga rista koliko treba za kavu da ja tu ostanem malo duze ? covjek kaze 10 kn ja dam i ostanem u centru grada po 4-5 sati ![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
Išo s frendom (on vozi), sparkali se između savske i HNK u prvu zonu...lik vadi šrafciger. Ja gledam koji qrac radiš...odšarafi obe tablice, spremi ih u gepek, i odemo 2h na cugu. Vratimo se do auta, i doma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ne kuzim o cem raspravljate. moras platit brate.
![]() |
#14 |
Premium
|
nazovi njihovu službu za korisnike i požali se njima, meni je tako uspjelo |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
E ja sam zakasnio samo jednu minutu (pred koje 2 godine) i dobio kaznu. Tip je baš čekao pred autom da vrijeme isteče, pa da mi pukne kaznu. Na svu sreću bilo je samo 15 kn. Stvarno prasac jedan bezobrazan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|