PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   zagrebparking #2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41206)

FERRYS 15.06.2006. 00:37

zagrebparking #2

puklo me nest i zaletim se ja danas do zg-a jer trebaju mi neke postene hlace i neke sitnice. Nisam znao di tocno da idem a i nije mi se dalo gurat po gadu pa ono ajd u inportane. parkiram auto pred skupstinom grada kupim parkkartu i odem u shopping. mislil sam ajd to cu nabrzinu obletit i kupim kartu na 1h. uglavnom ja isprobal bdo hlaca i naso jedne i sad ja to na blagajni placam i pogledam slucajno na sat i vidim a mi za 15 min istice karta pa si mislim, svaki slucaj poslat cu ja sms da je produzim. a kak nisam znal koja je to zona ni na koji br da saljem pitam ja tamo cure (zgodne za prste polizat pa mi se jos manje zurilo)u trgovini i vele mi fino napisi regu auta i salji na 103. pitam ja njih sigurno taj broj, zona prva itd. i uputim se ja nakon ugodnog razgovora u uato a kod auta taman lik klama kaznu na uplatnicu i podmece pod brisac i to onako da je brisac lupil u sajbu da se sam mislil da ce se sajba sasipat i samo sta ne vristi od srece kako me s***************o.
pitam ga ja fino uljudno pa kako to pa poslalo sam poruku i produzio parking, a on sa onim svojim podmuklim smijeskom;"pogledaj si za koju zonu si kupil ja njemu daj pa nemojte me zezat kasnim 10 min (kasnil sam stvarno 10 min, u 18.05 isticala karta u 18 i 15 ja bio kod auta (* po njegovom satu koji se ne slaze ni s satom automata za parking;18 i 21) da i za***************o sam zonu, uzel 3 umjesto 2) a on ce"pa moram i ja svoju placu zaradit" ja; dobro ja vam to ne namjeravam samo tako platit obsvzno cu se zalit, recite mi vase ime... i nisam uspo ni pitat do kraja on vec odmaglio....
evo lud sam da nemogu bit luđi, nije radi tih 100kn neg zbog togkj sam imal takvu volju da saštekam tipa a nisam smio (da sam bil sa svojim autom sigurno bi ga bil... )....

alimilano 15.06.2006. 01:33

...pa ne misliš valjda platit to........

frANZi 15.06.2006. 02:00

Trebo si ga jednom kružnim pa nek zarađuje plaću u bolnici. : boxers :

Crais 15.06.2006. 02:21

To bi Chuck Norris roundhouse-kickom riješio. :D

Isus 15.06.2006. 03:20

U biti nemaš kaj napravit neg platit. Jer zakasnio jesi, i uplatio za krivu zonu jesi.

Ali možeš ne platit i kod ti opomena stigne uplatiti 20kn na dotični račun. Stvar riješena.

FERRYS 15.06.2006. 11:59

ma platit cu, da je neka visak kazna nebi al ovako nije vrijedno za***************ancije. al poslat cu im mail i malo nakenjat jos stari, jer sta je je lik je bio bas bezobrazan i neugodan.

nicko 15.06.2006. 12:22

evo, ja moram (unatoc sto ih mrzim) napisat jednu pohvalu....isao sam jedan dan s autom do faksa (2. zona) i ja platim za za 3. prek moba (jer je to prije nove godine bila 3., ja zaboravih) i vracam se ja u auto nakon nekih pol sata i jos sam bio zivcna zbog nekog ispita i vidim ja tog lika koji naplacuje kazne i pokazuje mi da spustim prozor....ja si mislim, koji k... me jos sad ti je....s, platio sam parking...i lik kaze da sam platio za 3. zonu, a ovo je 2. da znam za ubuduce, da mi sad nije htio napisat kaznu....

eto, svaka pohvala njemu, ali ostali su svi:grrr:

Hrvoje xyz 15.06.2006. 13:21

lol ko jos parkira na parkiralistima di se plača : lol2 :

valjda sam ovi ne-Zagrepčani ;)

trebo si ic u koturašku , to se dolazi s vukovarske , kod lisinskog skrenes ljevo ,prodes importane , tam se stanes..

eh djeco draga..

Visage 15.06.2006. 13:26

'

Zanimljivo za znati je da je ZG Parking (posebno) firma koja jedino zna i moze poslovati samo u suficitu.

To je vjerovatno jedina firma u HR koja NIKAD nije poslovala sa gubitkom.

Kako i bi, kad svaki dan ima promet deluxe, solarnija likvidnost ne postoji.

Sa takvim sredstvima a da ponovim ENORMNIM sredstvima, covjek bi pomislio da ce se to debelo osjetiti na infrastrukturi parkiralista, povecanju kapaciteta i generalno
podebljanu postojecih. No sto smo dobili?

Gotovo je uvredljivo slusati Herr.K-a, kako se "radi na povecanju kapaciteta" , mislim da bi neki iz te firme mogli poceti "raditi" u kompleksu zatvorenog tipa.

Godine i godine i nista !

Danas kad se sjetim da sam prije kupovao godisnju crvenu kartu, cini mi se da sam bio malouman, jer kreditirati tu firmu je ravno zlocinu.

nicko 15.06.2006. 13:46

Citiraj:

Autor Visage
'

Zanimljivo za znati je da je ZG Parking (posebno) firma koja jedino zna i moze poslovati samo u suficitu.

To je vjerovatno jedina firma u HR koja NIKAD nije poslovala sa gubitkom.

Kako i bi, kad svaki dan ima promet deluxe, solarnija likvidnost ne postoji.

Sa takvim sredstvima a da ponovim ENORMNIM sredstvima, covjek bi pomislio da ce se to debelo osjetiti na infrastrukturi parkiralista, povecanju kapaciteta i generalno
podebljanu postojecih. No sto smo dobili?

Gotovo je uvredljivo slusati Herr.K-a, kako se "radi na povecanju kapaciteta" , mislim da bi neki iz te firme mogli poceti "raditi" u kompleksu zatvorenog tipa.

Godine i godine i nista !

Danas kad se sjetim da sam prije kupovao godisnju crvenu kartu, cini mi se da sam bio malouman, jer kreditirati tu firmu je ravno zlocinu.

u potpunosti se slazem....i umjesto da ako nista bar smanje cijenje, oni ih uduplaju s naznakom da ce se kao "smanjit cijene parkiranja u garazama" sto je apsurd. Ali ajde, da su bar to napravili, nego ni to... : baad :

Codiac 16.06.2006. 00:30

¸hmn ja obicno nadjem lika koji naplacuje parking pitam ga rista koliko treba za kavu da ja tu ostanem malo duze ? covjek kaze 10 kn ja dam i ostanem u centru grada po 4-5 sati :D

Crais 16.06.2006. 00:48

Išo s frendom (on vozi), sparkali se između savske i HNK u prvu zonu...lik vadi šrafciger. Ja gledam koji qrac radiš...odšarafi obe tablice, spremi ih u gepek, i odemo 2h na cugu. Vratimo se do auta, i doma :D:D:D:D

z3D 16.06.2006. 02:15

ne kuzim o cem raspravljate. moras platit brate.

Marzd 16.06.2006. 06:11

nazovi njihovu službu za korisnike i požali se njima, meni je tako uspjelo

Bran 16.06.2006. 10:12

E ja sam zakasnio samo jednu minutu (pred koje 2 godine) i dobio kaznu. Tip je baš čekao pred autom da vrijeme isteče, pa da mi pukne kaznu. Na svu sreću bilo je samo 15 kn. Stvarno prasac jedan bezobrazan.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:14.