|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Enermax Aurora Keyboard
Alu-kućište tipkovnice, crna ili srebrna izvedba. "Samo" 600-tinjak kunića... http://www.driverheaven.net/reviews/...oard/index.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja probao na CeBIT-u. IMO, šminka Ne može se mjeriti niti s jednom logitechovom tipkovnicom što se tiče pisanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
prekrasno i totalno za mene ![]() izgleda jako ljepo neznam kako je za pisati ali jaaaaako je slicna qalloy tak da mislim da ce biti jako ljepa zamjena ak ce biti ok za pisanje .
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako mi se cini da je to isti qrac kao i qalloy, samo sto ova ima standardni layout, a qalloy ima laptopski... Sto se mene tice, neisplativa kupovina, ali tko voli, nek izvoli... LOGITECH FLAT-X zakon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
|
da ali je ultrax plastika a ovo je aluminij ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ali, samo malo... jesu li i tipke aluminijske ili samo okvir... Ako je samo okvir, onda, je jednako pisati kao i na FLAT-X Skoro sam siguran, a 100% sam siguran da je isti feeling kao i na qalloy (laptopu)... 600 Kn je previse za bilo koju tipkovnicu, pa tako i za ovu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
|
imam qalloy i filing je imho pre***************en nijedna ultrax se nemoze mjeriti probao sam pa znam ![]()
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ja znam da će moja slijedeća tipkovnica definitivno biti bežična da mogu pisati iz kreveta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|