![]() |
Enermax Aurora Keyboard
Alu-kućište tipkovnice, crna ili srebrna izvedba.
"Samo" 600-tinjak kunića... http://www.driverheaven.net/reviews/...oard/index.htm |
Ja probao na CeBIT-u. IMO, šminka
Ne može se mjeriti niti s jednom logitechovom tipkovnicom što se tiče pisanja. |
Djeluje mi prejednostavno. No, dobro rjesenje za tipke.
Cekam trenutno Saitekicu, ako ne bude nje, mislim da cu na Logi. :) |
prekrasno i totalno za mene :)
izgleda jako ljepo neznam kako je za pisati ali jaaaaako je slicna qalloy tak da mislim da ce biti jako ljepa zamjena ak ce biti ok za pisanje . |
Kako mi se cini da je to isti qrac kao i qalloy, samo sto ova ima standardni layout, a qalloy ima laptopski... Sto se mene tice, neisplativa kupovina, ali tko voli, nek izvoli... LOGITECH FLAT-X zakon...
|
da ali je ultrax plastika a ovo je aluminij :D iako se slazem 600kn je previse dok bi 350kn dao :)
|
tipke izgledaju odlicno..mislim da je pravo zadovoljstvo pisati na tome..
|
Ali, samo malo... jesu li i tipke aluminijske ili samo okvir... Ako je samo okvir, onda, je jednako pisati kao i na FLAT-X Skoro sam siguran, a 100% sam siguran da je isti feeling kao i na qalloy (laptopu)...
600 Kn je previse za bilo koju tipkovnicu, pa tako i za ovu... |
imam qalloy i filing je imho pre***************en nijedna ultrax se nemoze mjeriti probao sam pa znam :)
|
Ja znam da će moja slijedeća tipkovnica definitivno biti bežična da mogu pisati iz kreveta :D:D i razdvojena po sredini ovak \ / jer me ruke bole od piganja =) A 600kn za ovu šminku po meni nema smisla. Ali kao što kaže Slink, ko voli nek izvoli
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |