|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nforce 2 -nevolje
![]() Imam nforce 2 ploču koja je podigla 3d markse ali donijela : 1-pokvaren dual chanel za memoriju-mijenjao ploču a druga neradi mrežni adapter da li je to moj peh ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Krivi thread .... Piši ovo pod - AMD ili Problemi Admin - delet molim ?!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
aj malo više detalja o tome, pa onda možda netko bude znao. Koju ploči uošće imaš koju si memorij ustavljao da ti nije radilo po čemu znaš da ti ne radi mrežna i na kraju koje drajvere za matičnu koristiš (nvidia unified driver package)
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
![]() Tko je ono govorio da je nforce2 zakon i da moja preporuka kt400 nije bas nesto? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Po zapovijedi druze komandire! Thread prebacen...(Kak neko moze pitat ovakvo pitanje u Komentari i prijedlozi)????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
osim ako matsonic nije poceo praviti nf2 ploce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
To kaj ti Trash imaš KT 400, pa si jalan na ostatak ekipe s nforce2 - tha tu ti nemogu pomoći. Da je nforce odličan chipset je činjenica. Ipak ako kupiš ploču ala - spomenuti - Matsonic , ili meni također mrski Gigabyte ( iako ga neki hvali ali dobro sad ... ), nemožeš očekivati mrak rezultate ![]() Komentar tipa - joj moja ploča za 825 Kn ne može na FSB 200 i ne radi mi Soundstorm - duh. Tko ti je kriv kaj si blesav, prvo pitaj, ako već sam neznaš, ekipu na ovom forumu pa pogeldaj odgovore i razmisli ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Re: Re: Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma je...ziher...zato i prodaješ MSI...NForce ono... ![]() A FSB ti ide na 190 ![]() KT400 je sporija ali da je TOLIKO sporija koliko neki tvrde-nije istina. A forumi puni pitanja "zakaj moja NForce ne ide na 200+FSB??? Jebemu...fakat mi nije jasno-dobro...nije takav raj za nabrijavanje kao NForce,ali imam vcore do 2v-za razliku od tog MSI-ja,množitelj 22.5,podešavanje napona chipseta,AGP,i sve lijepo u kompletu od USB2x6,Fire-Wirex3,SPDIF-a,LAN-a,SATA,RAID i neznam ni sam kaj sve ne... Sve dela fino,NEMA problema s nekompatibilnošću i ne ruši se... Da se ne bi krivo razumjeli-nemam ja ništa protiv NForce-a,ali imam protiv toga da je KT400 chipset u najmanju ruku -smeće... Toliko ste me naljutili da iz protesta idem iz ovih stopa u Prigorje zelene ubit se ko" svinja sa filekima ![]() Odoh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma sta si se zapjenio???? vec ce ljudi naci manu nf2 jednog dana i sprdat se s njim....recimo kad izadje nf8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Ako nije, u tom slućaju, u sigu lijepo piše - Epox. Daklem po n-ti put prodajem MSI jerbo sam nabavio Epoxicu koja je bolja za OC. Zašto pljujem KT 400 ??? Zato jerbo mogu kupiti za iste novce kao i KT 400 - nforce 2 ploču. Stabilna, brža od KT i dobar OC - er. Nije KT loš, samo je LOŠIJI po istoj cijeni. To ti je ko da ti netko preporuči FIAT-a za cijenu Volva. Pa kaj - oba mogu do 220 km/h i imaju CD player - za ostalo te boli kurac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
odgovor nforce 2 problemi
Imam Leadtek ploču sa Athlonom 2000+, kojoj prvo nije radio dual chanel koji sam riješio zamjenom ploče,a sada kad sam kupio još jedan pc koji ima via integriranu mrežnu"radi ok" kad sam se htio mrežiti 3 dana ne spavanja i dopisivanja s Goranom, problem riješen Realtekovom novom mrežnom pci. Koristim nforce 2,03 drivere neznam da li je tu drugo išta važno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: odgovor nforce 2 problemi
Citiraj:
Ha nije radio dual chanell, dogodi se, nije kriv nforce već Leadtek kojem se eto potkrala greška - ![]() Kak to misliš VIA mrežna na nforce 2 ploči - malko si pobrkao lončiće ![]() Realtek mrežna - OK niš posebno 2.03 - dobro Zadnje izmijenjeno od: Paske. 02.04.2003. u 10:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
nforce 2
Via je na Asrock VIA 266 A , a ne na nforce nemogu se valjda sam sa sobom mrežiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mislim da je Goran gdin. gpremec - naime, on je Dr. Jojboli na team-u (citaj - kad nam ljudi direktno pisu, rjesava njihove probleme - hardware, software, bracni problemi, problemi financijske prirode, problemi s djecom - you name it, he got it) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
mrki - s kim se ti " mrežiš " u to ne ulazim ![]() my point je bio - više informacija manje nabacanih, bolje raspoređenih u više rečenica ... thats all NHF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Tja...neće se nitko ni svađat ![]() Šmrc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
nforce2
Pa bar mi informatičari možemo biti malo skraćeni ,valjda znamo neke osnove ali drugi put ću biti opširan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Opa, čini se da je nForce pun bugova ![]() ![]() ![]()
Screew you guys, I'm going home! Zadnje izmijenjeno od: CyberLord. 04.04.2003. u 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Najgori bug koji sam do sada susreo su korisnici ![]() Inaće svaki chipset i svaka ploča ima loše i dobre strane i sakrivene bugove i Intel i SiS i Via i Nvidia ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Evo greg samo 6 smajlića)
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Njemu za inat.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
![]() jedini upgrade koji definitivno moram napraviti je na GF4 (priznajem da sam nvidiot, jer mi je svojedobno ATI na računalima na poslu pio krv i živce godinu i pol) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
nfoce 2 odgovor ili gf4
Ako ćeš me slušati čekaj GFX ili ovaj novi NV35 , ja sam imao na glavnom pc-u Leadtek GF4 4200 mijenjao za Radeon 9500 Gygabyte, a na drugom imam GF2MX400 64mb i slika nije puno gora nego na GF tI 4200 sve igre se vrte pa sad razmisli , što se tiče Radeona slika je izvrsna ali prilikom bootanja Windoza ide mina živce što slika ide prvo na TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Administrator
|
Re: nfoce 2 odgovor ili gf4
Citiraj:
![]() Kod nvidie se zna desiti da slika ne ide nikako na Tv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Re: Re: nfoce 2 odgovor ili gf4
Citiraj:
inece vidio sam da ljudi traze nesto ala tv tool ali za ati, dakle i njega pati crni obrub oko slike???nvidija je to rijesila, a kako ati izdaje drivere rijesit ce to za dvije godine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: nfoce 2 odgovor ili gf4
Citiraj:
Jebiga-Omega driveri imaju čak i overscan. Po meni-ATI i Matrox imaju najbolji tv-out... Super sliku na TV-u daje i MX 4 serija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
meni je slika uvjek bila ok, i na mx400 i sad na ovoj (na ovoj je cak malo bolje)...... ali to ovisi i do tv-a.....vec sam spominjao ovdje da na aiinom u dnevnoj mogu radit ko na monitoru dok na gorenjcu u sobi mogu gledat filmove, i to bi bilo to, ostalo je premutno.snalazim se napamet jer za 99% stvari nemoram ni gledati sta radim da bi s njima radio ali svejedno nije to to..... sad nagovaram starog da si kupi neki novi, veci tv kad se preselimo u novu kucu a da meni ostavi taj aiwin..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|