![]() |
Nforce 2 -nevolje
:fuming:
Imam nforce 2 ploču koja je podigla 3d markse ali donijela : 1-pokvaren dual chanel za memoriju-mijenjao ploču a druga neradi mrežni adapter da li je to moj peh ili? |
Krivi thread ....
Piši ovo pod - AMD ili Problemi Admin - delet molim ?!? |
aj malo više detalja o tome, pa onda možda netko bude znao.
Koju ploči uošće imaš koju si memorij ustavljao da ti nije radilo po čemu znaš da ti ne radi mrežna i na kraju koje drajvere za matičnu koristiš (nvidia unified driver package) |
Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
Tko je ono govorio da je nforce2 zakon i da moja preporuka kt400 nije bas nesto? :) |
Po zapovijedi druze komandire! Thread prebacen...(Kak neko moze pitat ovakvo pitanje u Komentari i prijedlozi)?????????
|
Re: Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
osim ako matsonic nije poceo praviti nf2 ploce :D :D :D |
Re: Re: Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
To kaj ti Trash imaš KT 400, pa si jalan na ostatak ekipe s nforce2 - tha tu ti nemogu pomoći. Da je nforce odličan chipset je činjenica. Ipak ako kupiš ploču ala - spomenuti - Matsonic , ili meni također mrski Gigabyte ( iako ga neki hvali ali dobro sad ... ), nemožeš očekivati mrak rezultate :rolleyes: Komentar tipa - joj moja ploča za 825 Kn ne može na FSB 200 i ne radi mi Soundstorm - duh. Tko ti je kriv kaj si blesav, prvo pitaj, ako već sam neznaš, ekipu na ovom forumu pa pogeldaj odgovore i razmisli ... :rolleyes: |
Re: Re: Re: Re: Nforce 2 -nevolje
Citiraj:
|
Ma je...ziher...zato i prodaješ MSI...NForce ono...:D
A FSB ti ide na 190:( ,pa toliko ide i na mojoj KT400,neznak kaj ste se svi okomili na KT400 da je smeće...ja stabilniju ploču nisam vidio. KT400 je sporija ali da je TOLIKO sporija koliko neki tvrde-nije istina. A forumi puni pitanja "zakaj moja NForce ne ide na 200+FSB??? Jebemu...fakat mi nije jasno-dobro...nije takav raj za nabrijavanje kao NForce,ali imam vcore do 2v-za razliku od tog MSI-ja,množitelj 22.5,podešavanje napona chipseta,AGP,i sve lijepo u kompletu od USB2x6,Fire-Wirex3,SPDIF-a,LAN-a,SATA,RAID i neznam ni sam kaj sve ne... Sve dela fino,NEMA problema s nekompatibilnošću i ne ruši se... Da se ne bi krivo razumjeli-nemam ja ništa protiv NForce-a,ali imam protiv toga da je KT400 chipset u najmanju ruku -smeće... Toliko ste me naljutili da iz protesta idem iz ovih stopa u Prigorje zelene ubit se ko" svinja sa filekima:D Odoh... |
ma sta si se zapjenio????
vec ce ljudi naci manu nf2 jednog dana i sprdat se s njim....recimo kad izadje nf8 :D :D :D :D |
Citiraj:
Ako nije, u tom slućaju, u sigu lijepo piše - Epox. Daklem po n-ti put prodajem MSI jerbo sam nabavio Epoxicu koja je bolja za OC. Zašto pljujem KT 400 ??? Zato jerbo mogu kupiti za iste novce kao i KT 400 - nforce 2 ploču. Stabilna, brža od KT i dobar OC - er. Nije KT loš, samo je LOŠIJI po istoj cijeni. To ti je ko da ti netko preporuči FIAT-a za cijenu Volva. Pa kaj - oba mogu do 220 km/h i imaju CD player - za ostalo te boli kurac :beer: |
odgovor nforce 2 problemi
Imam Leadtek ploču sa Athlonom 2000+, kojoj prvo nije radio dual chanel koji sam riješio zamjenom ploče,a sada kad sam kupio još jedan pc koji ima via integriranu mrežnu"radi ok" kad sam se htio mrežiti 3 dana ne spavanja i dopisivanja s Goranom,
problem riješen Realtekovom novom mrežnom pci. Koristim nforce 2,03 drivere neznam da li je tu drugo išta važno. |
Re: odgovor nforce 2 problemi
Citiraj:
Ha nije radio dual chanell, dogodi se, nije kriv nforce već Leadtek kojem se eto potkrala greška - :eek: nemreš bolivit. Kak to misliš VIA mrežna na nforce 2 ploči - malko si pobrkao lončiće :beer: Realtek mrežna - OK niš posebno 2.03 - dobro |
nforce 2
Via je na Asrock VIA 266 A , a ne na nforce nemogu se valjda sam sa sobom mrežiti.
|
Mislim da je Goran gdin. gpremec - naime, on je Dr. Jojboli na team-u (citaj - kad nam ljudi direktno pisu, rjesava njihove probleme - hardware, software, bracni problemi, problemi financijske prirode, problemi s djecom - you name it, he got it)
|
Citiraj:
mrki - s kim se ti " mrežiš " u to ne ulazim :beer: my point je bio - više informacija manje nabacanih, bolje raspoređenih u više rečenica ... thats all NHF :cool: |
Tja...neće se nitko ni svađat:(
Šmrc... |
nforce2
Pa bar mi informatičari možemo biti malo skraćeni ,valjda znamo neke osnove ali drugi put ću biti opširan.:o :p
|
Opa, čini se da je nForce pun bugova:D, bez uvrede AMDovci, ipak sam ja jednom bio jedan od vas. :beer: :beer:
|
Citiraj:
Najgori bug koji sam do sada susreo su korisnici :rolleyes: Inaće svaki chipset i svaka ploča ima loše i dobre strane i sakrivene bugove i Intel i SiS i Via i Nvidia ... |
Citiraj:
(Evo greg samo 6 smajlića) |
Citiraj:
:fuming: :rambo: :smoke: :argue: :confused: :cool: :o :( :p :eek: :gringo: :clap: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Njemu za inat....:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
jedini upgrade koji definitivno moram napraviti je na GF4 (priznajem da sam nvidiot, jer mi je svojedobno ATI na računalima na poslu pio krv i živce godinu i pol) |
nfoce 2 odgovor ili gf4
Ako ćeš me slušati čekaj GFX ili ovaj novi NV35 , ja sam imao na glavnom pc-u Leadtek GF4 4200 mijenjao za Radeon 9500 Gygabyte, a na drugom imam GF2MX400 64mb i slika nije puno gora nego na GF tI 4200 sve igre se vrte pa sad razmisli , što se tiče Radeona slika je izvrsna ali prilikom bootanja Windoza ide mina živce što slika ide prvo na TV.
|
Re: nfoce 2 odgovor ili gf4
Citiraj:
:rolleyes: Kod nvidie se zna desiti da slika ne ide nikako na Tv:D |
Re: Re: nfoce 2 odgovor ili gf4
Citiraj:
inece vidio sam da ljudi traze nesto ala tv tool ali za ati, dakle i njega pati crni obrub oko slike???nvidija je to rijesila, a kako ati izdaje drivere rijesit ce to za dvije godine :) |
Re: Re: Re: nfoce 2 odgovor ili gf4
Citiraj:
Jebiga-Omega driveri imaju čak i overscan. Po meni-ATI i Matrox imaju najbolji tv-out... Super sliku na TV-u daje i MX 4 serija... |
meni je slika uvjek bila ok, i na mx400 i sad na ovoj (na ovoj je cak malo bolje)......
ali to ovisi i do tv-a.....vec sam spominjao ovdje da na aiinom u dnevnoj mogu radit ko na monitoru dok na gorenjcu u sobi mogu gledat filmove, i to bi bilo to, ostalo je premutno.snalazim se napamet jer za 99% stvari nemoram ni gledati sta radim da bi s njima radio ali svejedno nije to to..... sad nagovaram starog da si kupi neki novi, veci tv kad se preselimo u novu kucu a da meni ostavi taj aiwin..... :D |
:p Svaki čipset pati od dječjih bolesti u početku , Ja imam ABIT NF7-S ploču i nisam primjetio da ima bilo kakvih problema, Očito je kod Nforce2 čipseta da voli raditi sa brzim konfiguracijama hardvera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |