|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ipod nano eeee
Jeli ko uzea nano u zadnjih misec dana, jer mislin ga uzet... Problem je: cua san price da vrlo lako dobija ogrebotine pogotovo po ekranu, pa ako ko od forumasa ima iskustva, molija bi za pomoc... Ili su iz applea ispravili taj nedostatak ?!: cheers2
MOB: Gigabyte GA-8S655FX(-L) CPU: P4 Northwood 2,8@3,2 VGA: LeadTek 6800LE 16/6 MEM: Dual 3200 DDR(Kingmax 256mb + Vdata 256mb) HDD: 80gb SG Barracuda + 20gb Maxtor OP: DVD RW LG GSA-4163B + DVD Samsung TS-H352A PSU: Fortron 350W, 12cm vent |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zamrzit ću sam sebe, ali t-scum ti nudi iPod Shuffle 512 Mb ako uzmeš ADSL do 15.6. Taj iPod košta preko 600 kn. Razmisli o toj opciji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
znan za tu t comovu ponudu ali mi taj shuffle nije drag... uzet cu ipoda nano ili mozda eventualno mini... samo me to strah da mi se ne isfriza brzo, kupujen player vecinon radi izgleda i da mi nakon mjesec, dva pari na stracu, to mi nebi bilo bas drago... ima li ko nano na forumu da podjeli iskustvo...
MOB: Gigabyte GA-8S655FX(-L) CPU: P4 Northwood 2,8@3,2 VGA: LeadTek 6800LE 16/6 MEM: Dual 3200 DDR(Kingmax 256mb + Vdata 256mb) HDD: 80gb SG Barracuda + 20gb Maxtor OP: DVD RW LG GSA-4163B + DVD Samsung TS-H352A PSU: Fortron 350W, 12cm vent |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
par frendova ima nano. i crni i bijeli. ne znam, nakon par mjeseci svi izgledaju ko novi. pošto ipak je u pitanju više pojedinaca, rekao bi da su kvalitetno napravljeni. jedna frendica ima i jednu poluprozirnu gumenu zaštitu koja isto zgleda cool, pa možeš i to pogledat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
moj frend prije mjesec dana uzeo je nano....super je, preporuke! one prve verzije nisu bile nesto, ali sad je odlican! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
tnx znaci najvjerojatnije ce past nano, sad samo ne znan dali da uzmen crni ili bijeli, oba su mi prelijepa... sad ne znan na kojen se vise vide otisci prsciju i sporkica, to ce odlucit, kakva iskustav imate sa tim?!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
krom na zadnjoj strani ti prima otiske bez beda, tako da se ne brini... nonstop ćeš brisat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
imam ipod nano jel mi moze neko pametan reci, zasto mu baza (sa coverima) ode u qrac kada dodam neku pjesmu rucno... vise ne pokazuje slike covera, nego opet moram napraviti "update"-sync a na taj nacin svaki put vuce SVE pjesme u playlisti, to me nervira i traje dugo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|