|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
T-NAZI napomena
http://img244.imageshack.us/img244/9104/wtf7dx.jpg ok pogledajte ovo..neka mi netko objasni ovo..zaokruzio sam crvenim ok..oni nisu normalni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
mjesec traje od 01.xx 00:00:00 do 30/31.xx 23:59:59 oni ochito koriste opojne droge. da se dva sata disconectiram da bi oni obrachunavali promet? i onda mi josh nedaj bozhe to obrachunali u novi mjesec? e pa da nebi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
đubrad. fuj!!! FUJ!!! (ali glavno da kad su *vas*, telekom stručnjake pitali di bi najradije radili, velka većina rekoše HT) grrrrrr Trebaš im faksirati da tako ne piše u ugovoru koji si sklopio s njima, bori se!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
A evo baš mi frend danas šalje poruku sadržaja: "BEEP BEEP BEEP T-SCUM BEEP BEEP BEEP UKRALI 50 MB BEEP BEEP BEEP BEEP PREŠO U NOVI PAKET BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP" : roller : : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
S obzirom koliko plaćamo usluge morali bismo imati najnajnajnajsuvremeniji sustav na ovom svijetu, odnosno bez ikakvih ograničenja.
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
|
ma nema šanse da se spustim s neta...imam fino programcici MAXadsl - Provjera prometa i s time lagano gledam..treba mi 5min da otvorim svoj korisnički site..koja gamad...strava.. baš to ne piše u ugovoru mogu se sagnuti..a nisu me zvali da potpisem novi.. stavit cu ja natpis: molim Vas da poslije 20h ne obavljate tranasakcije preko internet bankarstva jer sam lijen i neda mi se gledati u admin modulu u prošli dan..weeee..mislim da bi svi bili sretni..fuj..kako mi se gade.. kakve tehnicke oneogucenosti? pa coce imaju para za top opremu ovog svijeta jaaooooo katastrofa..jao kako ih volim..jedva cekam flat cable u zgradi..reko cya t nazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Pih, da bar meni prebace. Prešao sam za 3mb u 3 paket...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
khm .. ne prebaciju oni promet koji ti NISI napravil nego promet koji si napravil dan prije ti prebaciju u sljedeci mesec ak si spojen recimo od 12 popodne pa do 2 ujutro ... .. barem su meni to napravili
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sramota je da plaćamo europske cijene (i više o toga), a dobivamo afričku uslugu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
EDIT: jel ima više kakvo pojeftinjenje na vidiku? T-scum bi mogao dati bar 2 gige u osnovnom paketu da mogu surfat na miru...
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 01.05.2006. u 10:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
a sta je s onim sto se pricalo da ce od 1.5 brzine opet ic gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Laughing Man
|
A što će mi veća brzina kad i sa ovom mogu potrošit cijeli paket u par sati?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
|
nema...ovo preporucaju..a to kaj se nisi mogao spojit eee to moze biti puno toga..ili do kompa ili di nekaj..nemam pojma ![]() između ostalog i meni pocnije kenjati USB adapter...inace prije kada se palio komp on se nromalno palio..blinkala je diodica za line i na poslijetku je konstantno svijetlila tj.mogao sam se spojiti na net..sadaviše ne..zatreperi par puta...onda ga ja moram ištekati (usb ne line) i onda on pronađe nekaj..užas.. probao sam reinstalirati drivere i ne pomaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Interesantna stvar, ali i meni se neki dan dogodilo da se nisam oko 22 sata mogao spojiti. Ali nije to do obračuna, s obzirom da se meni dogodilo tijekom mjeseca
![]() |
#18 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....3&postcount=66 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to je samo za pakete od t-coma ili za druge(iskon,amis....)
![]() |
#21 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa vjerojatno kad t-com ponudi te pakete, onda ce i konkurencija pratit sa istim cijenama ili malo nizim kao sada...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
i onda kada ja jebem majku t comu pitaju me zast sam zivcan....
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Argh...idem sa nedelje na ponedeljak (30.4 na 1.5. ) skidat par MP3-ca jer mi ostalo 100-tinjak MB-a koje nebi ostavio neiskorišteno jer su i onak previše plaćeni...i tak se ja spojim oko 11 sati, poskidam oko 70 MB-a, diskonektam se malo poslje ponoći (točnije 7 minuta nakon) i u koji su mjesec obražunali tih 70-ak MB-a...zna se, u 5. mjesec : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Hamm slažem se s tobom, je*eš brzinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Inace meni je jednom dosao racun od 2000kn i moji se poceli ljutiti sta sam ja to radio. I onda dosla isprika da su pomjesali racune
![]() |
#26 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
hmm, ljudi gledajte to s t-scumove perspektive.... vise im se isplati povecati brzine da sto prije potrosite pakete, a ujedno se onda mogu kurciti kako Hrvatska ima brzi broadband, nego davati jeftinije pakete ili nedaj boze ih ukinuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Laughing Man
|
Krivo. Ne isplati im se. Da imaju mozga u glavi shvatili bi da su nabijanjem cijena u ovoj državi uništili vlastiti brand-tj. dobro ime. Konkurencija (prava konkurencija, ne ova papirnata tipa iskon, h1, optima i sl.) mora prije ili kasnije doći, a onda bi im se znalo desiti da gro korisnika pređe konkurenciji samo da nisu na t-com-u... Ja znam da ću to prvi napravit.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 02.05.2006. u 18:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|