|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
norijada
Ajde svi maturanti, da čujem kak je vama bilo i dajte neka sljikice postajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
nemam slika... mi smo se tak i tak vidli bilo je za qrac...itd...no dobro ajde prezivjeli smo...(bez prehlade hehe) bemt i kisu i kud mora padat bas na taj dan -_- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
: bonker : : bonker : u koncaru je cujem bilo vatreno..... manjak prozora i skolskog inventara je nabrojen...pih divljaci!!!: bonker : : hitthewa
![]() |
#4 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ona glupa kiša je sve zeznula ![]() evo c/p mojeg posta s Gamer.hr foruma: Mi smo prvo roštiljali na nekoj "livadi" iza mijoca, bili smo ispod drveća i nimalo pokisli. Zezali se par sati, uglavnom, bilo je fakat dobro. I onda smo pogriješili kaj smo odlučili ići na Jarun ![]() Još je u tramvaju i u šetnji Horvaćanskom bilo dobro, ali kad smo došli do Jaruna smo bili shebani ![]() ![]() Inače, na Jarunu su dosta često ljudi spominjali Dolibasiju. ![]() Enivej, prvi dio dana odličan, ali je onda stvar zeznula Jarun, odnosno kiša.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam bio u Zaboku na norijadi i mogu reci da je bilo fenomenalno, dosao samo doma jucer ujutro u 7.30. kisa nam nije smetala da se dobro zabavimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
...da kisa je malo zahebala stvari... kod nas u Vz u dvorani graberje je bio koncert Prljavog Kazalista za maturante...bila je dobra atmosfera posto su svi dosli na koncert...jer inace polovica bi bila kampirala po starom gradu ali je kisa onemogucila takvo sto ![]() ...uglavnom bilo je dost dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
-.
|
Citiraj:
U ponedjeljak i utorak - toplo i sunčano. Srijeda - kiša. Četvrtak i petak - toplo i sunčano. Kvragu i sreća ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ah kako ste nevjerojatni... Nije stvar sreće uopće bilo. Bandić je ispalio rakete da izazove kišu kako bi bilo manje nereda i potom pričao na obiteljskom kako je ove godine bilo najmanje štete. Eto- to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Guzvetina na svakom koraku, nepodnoisljiva/zaglusujuca buka truba, krestave izvedbe svih pjesama, pijane kcerkice na vagone, rasplesani streberi k'o da su sisali LSD, a DJ neki starkelja istroseni (a.k.a. smrad) nas je cijelu noc silovo s caaajkamaaaa (jedne postene pjesme nisam cuo), ultranabrijani redari, uplakane ostavljene zenskice, sloj od 5cm razbijenog stakla na podiju, divlje voznje osoba u alkoholiziranom stanju koje inace slabo voze, hiperautoritativni profesori koji znaju sva pravila ponašanja (iako su zadnji put u "diskacu" bili onda: kad sam se ja rodio // a Mate Miso Kovac bio predmet svih zelja), ispovracane ulice i wc-i (bilo je i dosta prolivene krvi), lopovi konobari, napuseni frajeri, napaljene djevice, vrijedni kamermani sa satima i satima materijala... : suicide P.S. 2 tjedna prije i 2 nakon toga (zbog prijemnih ispita) nisam mogao vidjeti ni jednu dvadesetinu toga sto sam se nagledao u tih par dana) : CoolRamb E da mi nije moje ekipe s kojom sam vise proveo vikenda u gradu - nego sto smo napisali zajedno testova - moram priznati da ne znam kako bi prezivio : cheers2
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
U Brodu je bila ludnica (barem meni)padala je kisha al mi se nismo dali omest.
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
evo slike zastave mojeg razred, jedina zastava na trgu http://www.vecernji-list.hr/newsroom...do?fotoIndex=7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Pa rudjer i tesla bili najludji na trgu. Sam kaj je nas bilo malo vise. Svaka cast za zastavu. Mi se nismo sjetili, ali bi strpali neki boot flag ili nes tak. taj MBR je bas gej! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|