![]() |
norijada
Ajde svi maturanti, da čujem kak je vama bilo i dajte neka sljikice postajte.
|
nemam slika... mi smo se tak i tak vidli bilo je za qrac...itd...no dobro ajde prezivjeli smo...(bez prehlade hehe) bemt i kisu i kud mora padat bas na taj dan -_-
|
: bonker : : bonker : u koncaru je cujem bilo vatreno.....
manjak prozora i skolskog inventara je nabrojen...pih divljaci!!!: bonker : : hitthewa |
Ona glupa kiša je sve zeznula :(
evo c/p mojeg posta s Gamer.hr foruma: Mi smo prvo roštiljali na nekoj "livadi" iza mijoca, bili smo ispod drveća i nimalo pokisli. Zezali se par sati, uglavnom, bilo je fakat dobro. I onda smo pogriješili kaj smo odlučili ići na Jarun :( Još je u tramvaju i u šetnji Horvaćanskom bilo dobro, ali kad smo došli do Jaruna smo bili shebani :). Kiša nas je masno oprala, krenuli smo u onaj šuvai šator gdje nas je dočekao Shorty sa svojim pjesmama, pa nakon njih bili neki pankići s pjesmama tipa Hebena sponzoruša, Pij, sviraj, povraćaj, Udarac u jaja, Hebena nešto, Hebeno nešto, Hebeno ovo, Hebeno ono :). Uglavnom, na Jarunu glupo jer jedino kam si mogao otići bio je taj šator pun smeća i blata tak da smo onakvi mokri i nikakvi odlučili krenuti doma pa sam došo već oko pola devet. Inače, na Jarunu su dosta često ljudi spominjali Dolibasiju. :) Još su neki pankići isto komentirali kak je Dolibasija kralj cro undergrounda. Znači mejkore, face ste Enivej, prvi dio dana odličan, ali je onda stvar zeznula Jarun, odnosno kiša. |
ja sam bio u Zaboku na norijadi i mogu reci da je bilo fenomenalno, dosao samo doma jucer ujutro u 7.30. kisa nam nije smetala da se dobro zabavimo...
|
...da kisa je malo zahebala stvari...
kod nas u Vz u dvorani graberje je bio koncert Prljavog Kazalista za maturante...bila je dobra atmosfera posto su svi dosli na koncert...jer inace polovica bi bila kampirala po starom gradu ali je kisa onemogucila takvo sto :D ...uglavnom bilo je dost dobro |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
moja norijada je bila zakon, ful mi je bilo zao maturanata sto je kisa padala ove godine, vidlo se da nije ko inace. jbg
|
Citiraj:
U ponedjeljak i utorak - toplo i sunčano. Srijeda - kiša. Četvrtak i petak - toplo i sunčano. Kvragu i sreća :( |
je bas vas nije htjelo nevjerojatno
to je prva norijada koju ja pamtim da nije bilo suncano i lijepo a nema veze, bitno da ste se dobro zabavili jel. nije propast svijeta ;) |
Ah kako ste nevjerojatni... Nije stvar sreće uopće bilo. Bandić je ispalio rakete da izazove kišu kako bi bilo manje nereda i potom pričao na obiteljskom kako je ove godine bilo najmanje štete. Eto- to je to
|
Citiraj:
Guzvetina na svakom koraku, nepodnoisljiva/zaglusujuca buka truba, krestave izvedbe svih pjesama, pijane kcerkice na vagone, rasplesani streberi k'o da su sisali LSD, a DJ neki starkelja istroseni (a.k.a. smrad) nas je cijelu noc silovo s caaajkamaaaa (jedne postene pjesme nisam cuo), ultranabrijani redari, uplakane ostavljene zenskice, sloj od 5cm razbijenog stakla na podiju, divlje voznje osoba u alkoholiziranom stanju koje inace slabo voze, hiperautoritativni profesori koji znaju sva pravila ponašanja (iako su zadnji put u "diskacu" bili onda: kad sam se ja rodio // a Mate Miso Kovac bio predmet svih zelja), ispovracane ulice i wc-i (bilo je i dosta prolivene krvi), lopovi konobari, napuseni frajeri, napaljene djevice, vrijedni kamermani sa satima i satima materijala... : suicide P.S. 2 tjedna prije i 2 nakon toga (zbog prijemnih ispita) nisam mogao vidjeti ni jednu dvadesetinu toga sto sam se nagledao u tih par dana) : CoolRamb E da mi nije moje ekipe s kojom sam vise proveo vikenda u gradu - nego sto smo napisali zajedno testova - moram priznati da ne znam kako bi prezivio : cheers2 |
meni je bilo super na norijadi
evo jos mi se glas nije vratio :) |
U Brodu je bila ludnica (barem meni)padala je kisha al mi se nismo dali omest.
|
sve me boli ko da su me 10 dana tukli ... nič ne čujem celo vreme mi nekaj zviždi
i bubnja u uhima ... i negdo mi je polijal kilt s pivom i zej smrdi |
evo slike zastave mojeg razred, jedina zastava na trgu
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...do?fotoIndex=7 |
Pa rudjer i tesla bili najludji na trgu. Sam kaj je nas bilo malo vise. Svaka cast za zastavu. Mi se nismo sjetili, ali bi strpali neki boot flag ili nes tak. taj MBR je bas gej!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |