|
![]() |
#1 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Opteron 165 i Super PI
e ovako, kupio sam opterona 165, pa me zanima kako da istestiram obje jezgre sa SuperPijem?. Probao sam više modova i svaki put kada pokrenem dvije instance i probam pustiti da se vrte obje na npr. 1M jedna počne druga napiše neki error NOT CONVERGENT... RAME sam istestirao,pustio sam oko sada ukupno 12h Memtestera i nema greške. Što se tiče CPU-a probao sam kombinacije,tako da sam pustio OCCT koji je na torture testu radio sa jednom jezgrom, no kad sam nešto htjeo pokrenuti druga je radila normalno,pa sam i probao dok je occt radio pustiti super pi (1M i 32M) koji su normalno odradili,te je druga jezgra normalno radila.Poslije toga sam isprobao sve kombinacije, dva prime95, occt i prime u isto vrijeme,super pi i occt i prime95,sve radi.Sad kako to da neće dvije instance Super PI? Nista jos nisam clockao,sve je na def. vrijednostima. Konfu vidite is signa. Fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
̣
|
Kak ide?i denticni datum je i moj ,ali drugi stepp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mozilla Slave
|
evo zasad sve fino na 260FSB-a bez dizanja voltaže,mic po mic ![]() EDIt: baterija jesi imo problema sa stavljanjem tog coolera na NB? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|