![]() |
Opteron 165 i Super PI
e ovako, kupio sam opterona 165, pa me zanima kako da istestiram obje jezgre sa SuperPijem?. Probao sam više modova i svaki put kada pokrenem dvije instance i probam pustiti da se vrte obje na npr. 1M jedna počne druga napiše neki error NOT CONVERGENT... RAME sam istestirao,pustio sam oko sada ukupno 12h Memtestera i nema greške. Što se tiče CPU-a probao sam kombinacije,tako da sam pustio OCCT koji je na torture testu radio sa jednom jezgrom, no kad sam nešto htjeo pokrenuti druga je radila normalno,pa sam i probao dok je occt radio pustiti super pi (1M i 32M) koji su normalno odradili,te je druga jezgra normalno radila.Poslije toga sam isprobao sve kombinacije, dva prime95, occt i prime u isto vrijeme,super pi i occt i prime95,sve radi.Sad kako to da neće dvije instance Super PI? Nista jos nisam clockao,sve je na def. vrijednostima. Konfu vidite is signa. Fala
|
Napravi folder SuperPi, unutra napravi jos 2 foldera i u svaki iskopiraj po jednu SuperPi fajlu. Onda pokreni svaku posebno, tj pokreni ih iz oba foldera... Meni tak radi...
http://img156.imageshack.us/img156/3932/pi0ss.th.gif U No.2. folderu je ista stvar... Nadam se da sam ti dobro objasnio... ;) |
e super, sada radi :) idem ga malo stisnut,samo da još istudiram postavke RAMA na DFI LP.
|
koja je stock voltaža za opterona 165, 1.31 ili 1.35 V?
|
Kak ide?i denticni datum je i moj ,ali drugi stepp.
|
evo zasad sve fino na 260FSB-a bez dizanja voltaže,mic po mic :)
EDIt: baterija jesi imo problema sa stavljanjem tog coolera na NB? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34. |