|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() Ovako, sa pločom iz siga dobio sam mali program zvan Sound Effects (made by ASUS). I nema zvuka. Kada upalim komp i ulogiram svog usera ide ona lijepa welcome MS Windows glazba i čim se Sound Effects pojavi u trayu zvuka nestane. Media player, winamp - ništa. Pokušao sam s ubijanje procesa od Sound Effectsa-a (piše SOUNDMAN.exe u Task Manageru), ali ni to nije upalilo. E da, to se pojavilo jučer kada mi je program usred igranja Guild Warsa detektirao da su mi zvučnici uključeni u "audio out line". Pomoć!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
control panel - sound devices - advanced pogledaj da ti master ili wave nisu muteani. takodjer pogledaj ostale opcije da ti nesto nije muteano.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nista nije mute-ano, čeprko sam od jučer po svemu i ništa ne pali. Stvar je što mi zvuka nestane kad mi se taj Sound Effects pojavi u trayu, tj. ona welcome glazba od Windowsa mi se na polovici ugasi/utrne/crkne/stane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ugasi u startupu pokretanje Sound Effects. ali je nelogicno da sve stane sa pokretanjem toga. ako niti to ne pomogne. skidaj audio drivere, reinstall drivera. ako je moguce, probaj staviti gole drive preko device managera, bez tih sound effect cuda.
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma lol, nisu srali do sada, a ništa novih drivera nisam stavljao u zadnjih mjesec dana... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|