![]() |
Problem sa zvukom
Ovako, sa pločom iz siga dobio sam mali program zvan Sound Effects (made by ASUS). I nema zvuka. Kada upalim komp i ulogiram svog usera ide ona lijepa welcome MS Windows glazba i čim se Sound Effects pojavi u trayu zvuka nestane. Media player, winamp - ništa. Pokušao sam s ubijanje procesa od Sound Effectsa-a (piše SOUNDMAN.exe u Task Manageru), ali ni to nije upalilo. E da, to se pojavilo jučer kada mi je program usred igranja Guild Warsa detektirao da su mi zvučnici uključeni u "audio out line".
Pomoć!!!! |
control panel - sound devices - advanced
pogledaj da ti master ili wave nisu muteani. takodjer pogledaj ostale opcije da ti nesto nije muteano. |
Nista nije mute-ano, čeprko sam od jučer po svemu i ništa ne pali.
Stvar je što mi zvuka nestane kad mi se taj Sound Effects pojavi u trayu, tj. ona welcome glazba od Windowsa mi se na polovici ugasi/utrne/crkne/stane... |
ugasi u startupu pokretanje Sound Effects.
ali je nelogicno da sve stane sa pokretanjem toga. ako niti to ne pomogne. skidaj audio drivere, reinstall drivera. ako je moguce, probaj staviti gole drive preko device managera, bez tih sound effect cuda. |
A nemam tu opciju u Startupu... LOL
|
da mozes ugasit sound effects al to je "bauštelski" način rješavanja problema
treba otkrit zasto ti se to dogada... ma ziher nisi dobro nastelao nekaj u tim effectsima, ili ne valjaju driveri |
run => msconfig => startup => nadi ga i ugasi
edit: ali samo to kaj ti se u systrayu pojavi pa prekine zvuk |
Hvala MAT!!! Soundman je srao. Isključio sam ga iz startupa i sve fino radi... :D:D:D
|
Nema to veze sa soundmanom. Driveri kenjaju.
Ovako si problem samo odlozio, ali ne i rijesio. |
Ma lol, nisu srali do sada, a ništa novih drivera nisam stavljao u zadnjih mjesec dana...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |