|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
WinXP Pro SP2 Vs Win 2000 Pro
Ovak, imam doma ta dva windoza i neznam koji da piknem od njih... Ovi XP su mi postali nestabilni dosta brzo, nekih 3 tjedna... Nece mi igre pokretat, preskace mi muzika u winampu i tak. Brijem previse virusa... Znaci, mene zanima koji je od tih windoza stabilniji, brzi? Netrebam vise puno za igre, igram CoD serijal (Cod, CoD UO, CoD2), GTA: SA, i tak... Izgled mi je ionak nevazan, na XP sam sve moguce dide-mide pogasio, i na desktopu nemam podloge... Zanima me jos jel cu sve drivere morat ispocetka skidat s neta, vecinu ih imam za XP? Hvala EDIT: Ma kaj bude, bude... WIN2000 ide gore, vise nemogu ovak radit... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 16.05.2006. u 01:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja neznam kaj ti delaš, kad ti XP riknu nakon 3 tjedna: suicide Ja sam ih znao imati čiste po 4-6 mjeseci i više...radili su kao od prvog dana... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Panzer win 2000 nisu nista bolji po tom pitanju usporedo sa XP-om... mozda nesto malkice manje resursa trose ali da se sve to ptimizirat...stavis sve teme na classic i plavu clasic pozadinu + jos par trikova da ubrzas rad preko explorera... Radije ti updajtaj te win do zadnje zakrpe..vise ces tu dobiti... meni je postalo dosadno micat windows pogotovo kad rade uredno a kad nisu samo ih malo procistis sa altima.. is sve ok ... U privitku ces naci sve sta te zanima o windows higeni.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo, ovak... Danas oko 3 ujutro sam instalirao 2000Pro, sve podesio, drivere instalirao i tak... I onda - neznam podesit konekciju na internet, trebam za ADSL, a imam samo opcije za dial-up... Drugo i razlog zakaj sam ih maknuo i opet stavio XP je cudne performanse... Pokretao sam super pi, i uzasno sproro je radio, radio je normalno tek kad sam disable HT i stavio prioritet super pi na real time... Inace, kak sam ih s***************... tak brzo, nemam pojma... Valjda previse gluposti stavljam gore... ![]() Budem pogledao ovo kaj mj je Gorki dao...
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nadam se da si stavio/integrirao SP4...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nemoj ni pokusavat..nadi kekakv BUG-ov CD/DVD i obavezno ga stavi inace zaboravi radit sa takvim sistemom... BTW Jesi citao ovo sta san ti posla u privitku...puno pomogne..meni je pomoglo a trebalo bi i tebi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Za ADSL trebas dodati PPPoE protokol, ne dolazi defaultno sa Win2000 (barem meni nije).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Probat cu nabavit sve service packove, pa cu vidjet... Inace mi se svida to kaj imam 420MB slobodno od 512 sa 2000, a sa XP samo 320... Naravno, sve dide mide iskljucene... Ma jos cu ***zdit i stavit neku ultra lite verziju... Tak nis ne koristim, a zauzimaju mi resurse bezveze programi...
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
gle ne mogu 2kpro biti bolji od XPproSP2 ![]() u biti mogu ali za specificne profesionalne alate eventualno (grafika, mjuza). ja nikad nebi radio reinstall da nisam novu mashinu piknuo nedavno, prije toga sam imao skoro 2g jednu instalaciju i da, iako programi vec odavno ne zahtjevaju reboot sistema nakon instalacije, nije bas pametno rokat vise od 10 bez restarta, to je moje subjektivno misljenje samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kernel panic
|
Winowsi mogu dugo izdržati. Moj prijatelj ima windwse stare 6 godina i još rade (ne baš najbolje (errori i ostalo)), ali rade i tek je sad poželio reinstal.
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Windowsi 2000 SP4 su po pitanju stabilnosti i dugotrajnosti bolji od XP-a. Ja sam ih po par tjedana držao bez resetiranja i još usput nema šta nisam kopao, instalirao,... dok sa XP-om to nije moguće jer se sve zblesira i uspori. Panzer, nešt ti definitivno ne valja s tim Winom - meni su u idleu trošili manje od 100 MB RAM-a...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|