|
![]() |
#1 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
6800GT AGP problem kompatibilnosti sa MBO
evo ovako, imao sam gigabytovu 6800GT AGP na epoxici 8rda3+ nforce2 ultra i stvar je funkcionirala besprijekorno. sad sam karticu prodao frendu (on ima athlona 3000 soc.754) i neku ploču sa VIA čipsetom - kartica neće uopće raditi, isprobao ju je i na nforce2 MSI isto se kolje-ništa ne želi pokrenuti. sad me zanima na kojoj će ploči ta kartica raditi, znači neka ploča sa AGP-om za soc 754. mora biti neka na kojoj radi, ljudi pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
na via mbo se ne bi smjela klati . to bi reinstalacija trebala rjesiti . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Kakvo je napajanje u pitanju? Ta grafička troši dosta struje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
običan user
|
Na stranicama proizvodjaca maticne ploce obicno mozes provjeriti s kojim grafickim karticama je testirana, ili se bar moze na nekima. Imao sam slican problem, uglavnom se to dogadja kod AGP kartica...ako ne radi, ne radi, i ne bi mu bog pomogao, pitanje kompatibilnosti uvijek visi u zraku.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dark seraphim
|
joj te shitforsice 6800! to sve nikaj ne valja! nvidija je pala u mojim ocima i to jako!!! mislim da ce ti frend morat mjenjat grafu ili maticnu...nazalost... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
6800 serija bas ne voli epoxice, i epoxice ne volje njih... barem sto se tice agp, prijatelj mi ima 6800TD otljucanu na 16/6, 400/900 i ima s754 s nforce3, te je tek nakon 20-tog pokusaja i pravog biosa uspio srediti da mu grafa radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|