![]() |
6800GT AGP problem kompatibilnosti sa MBO
evo ovako, imao sam gigabytovu 6800GT AGP na epoxici 8rda3+ nforce2 ultra i stvar je funkcionirala besprijekorno. sad sam karticu prodao frendu (on ima athlona 3000 soc.754) i neku ploču sa VIA čipsetom - kartica neće uopće raditi, isprobao ju je i na nforce2 MSI isto se kolje-ništa ne želi pokrenuti. sad me zanima na kojoj će ploči ta kartica raditi, znači neka ploča sa AGP-om za soc 754. mora biti neka na kojoj radi, ljudi pomagajte!
|
na via mbo se ne bi smjela klati . to bi reinstalacija trebala rjesiti .
|
Prvi put cujem da se VIA K8T800 tuce sa 6800.
|
hmm pa covjek je instalirao nove drivere za chipset i za grafu i veli da mu ne radi, jel bi trebalo možda bios malo osvježiti ili kaj? naravno proveden je i format diska i svježi install win.
|
Kakvo je napajanje u pitanju? Ta grafička troši dosta struje.
|
kupil je frend 600W, tak da nije niti u tome stvar....
|
Na stranicama proizvodjaca maticne ploce obicno mozes provjeriti s kojim grafickim karticama je testirana, ili se bar moze na nekima. Imao sam slican problem, uglavnom se to dogadja kod AGP kartica...ako ne radi, ne radi, i ne bi mu bog pomogao, pitanje kompatibilnosti uvijek visi u zraku....
|
A koji su simptomi te neradnje :confused:
|
Citiraj:
600w šroteksa? jel grafa uopće ne daje sliku ili nešto jebe u windowsima? novi bios možda? |
joj te shitforsice 6800! to sve nikaj ne valja! nvidija je pala u mojim ocima i to jako!!!
mislim da ce ti frend morat mjenjat grafu ili maticnu...nazalost... |
Citiraj:
|
odlicno! ajmo to zapit!: lol2 :
ja ne volim nvidiju vise(gf6 modele,7 rula!) a ti ati! what a team!:-) ok,al ozbiljno 6800GT i GS(najvise ove) imaju tonu problema kod ljudi. pozz |
6800 serija bas ne voli epoxice, i epoxice ne volje njih... barem sto se tice agp, prijatelj mi ima 6800TD otljucanu na 16/6, 400/900 i ima s754 s nforce3, te je tek nakon 20-tog pokusaja i pravog biosa uspio srediti da mu grafa radi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34. |