|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
internet i d-link
U zadnje vrijeme dosta često mi pukne linija kad pokušam izač na internet.Imam d-link 584t pa ga moram ili isključit iz struje ili ko dana a i prošli tjedan resetirati pa ponovno upisivati podatke. Isto tako kad prvi put idem na internet onda dosta dugo čekam da se spoji a toga nije bilo u početku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ja imam isti uređaj doma i nemam nikakvih problema u bridge modu, ali na stanu gdje studiram ima nas 9 spojenih preko 584t u router modu i imamo istih problema kao i ti, svako malo puca veza s internetom ili se jednostavno lokalno izgubi konekcija s routerom piše kao local area connection is now connected. zvao sam službu kaže mi lik da preopteretimo router sa dowload kao torent programi ga ruše itd, došao je i majstor da vidi šta se dešava i samo nam je promijenio router što nije urodilo plodom ne znam kakva je sitacija kod tebe u lanu isprobaj s bridge modom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
imam isti problem, veza potraje ili po 5min ili dosta dulje, ali puca bez greske... u ruter modu takodjer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Je , uređaj mi je u router modu i imam stalno problema tak da ga često moram restartati da mi radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
bas gledam ispis spajanja, maksimalno sto je jucer uspio odrzati vezu je 1h i 38min i ukupno je bilo oko 37 spajanja jucer... od sinoc radi stabilno, oko 12h u komadu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I meni se žali frend kojem je u router modeu (ima win98se) i on ima iste probleme, a u subotu kad je nestalo struje u kvartu kad se struja vratila nije ni mogao na net. Očigledno da d-link ima problema u router modeu. Savjetovao sam mu da ga vrati u bridge mode pa ćemo vidjeti kako se ponaša.
![]() |
#8 |
Premium
|
Najgore je to kaj sam ja i uzeo adsl radi router moda. Danas sam ga opet restartal i evo radi par sati bez problema . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
ovo je poznata boljka dlinkovih rutera, u principu ih se ne bi trebalo iskapcati iz struje, pa kad nestane struje znaju se zablesirati i treba ili proci wizard ili jednostavno samo odraditi save and reboot... ugl, cini mi se da je prije ovaj problem do t-coma nego do rutera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma to si i ja mislim da je to problem t-coma a ne routera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čovjek je ponovo prošao wizard i sve ok. Bez obzira na to, on uvijek ima problema sa spajanjem od prvog dana. Imam neki feeling da su t-comovci stavili u njega neki shebani firmware.
![]() |
#12 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
S time bi se i ja složio imam 584t i nisam ga mogo istalira preko njihovih "profesionalnih" programa nego mučenje preko interneta...i napokon je ok ali ne koristim njihove programe za konekciju (neko shranje od programa koje te spaja na njihv portal i to kroz 15 pokušaja i 30min). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
nazalost kod mene opet isti problemi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
ovako, na ruteru je ukljucen dhcp, al na oba kompa koji ga koriste je manualno podesen ip. kako god, to ne bi smio problem jer se ovo pucanje veze javilo tek zadnja 2-3 dana, a prije toga su ovi settingsi bili takvi i sve je radilo super mjesecima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Imao sam i ja tih problema u pocetku kad bi nestalo struje da se zblesira pa bi onda samo prosao wizard jos jednom..Rjesio sam na nacin taj da sam unio sve IP adrese,DNS-ove i to rucno sve postavio postavke kako treba i takoder DNS-ove obavezno unjeti u konfigurator routera i kad sve zavrsi onda napravim kao image tih postavka..Ima ta opcija kod D-Linka 584T i samo se napravi restore ako se zblesira.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
samo ti postavi ručno IP adrese..doktorirao sam već na tome, pucanje veze, dugo očitavanje stranice, i sl.na 584t |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
ok, dhcp u ruteru je iskljucen, a ip-evi na kompovima manualno podeseni, kao i do sad. vidjet cemo... treba li jos sto promijeniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
nije pomoglo, zadnje 2 konekcije trajale su 15 i 20 minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
jao, mislim da znam sto je. nes smo doma petljali po instalacijama i sad spliter vise nije prije svih drugih linija nego ima nekoliko koristenih linija, a spliter dodje tek na kraj, neposredno prije rutera, mislim da se o tome radi... ah, hvala na pomoci svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Evo meni cijelo popodne nije radilo i otišao sam van , Sad sam ponovno ručno upisao podatke i ponovno prošao wizard i sad radi al do kad sve me strah.Prijavio sam to t-comu i veli frajer da će proslijediti to majstorima jer mi često puca veza. Kaj sad hoće dat drugi uređaj il se budem mučil s ovim ko do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Jučer prijavio , danas več došao čovjek iz t-coma ,promijenio d-link i proradilo od prve.Nadam se da sa ovim nebu problema.Moram priznati da su brzi, lijepo od njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam isti problem riješio ručnim upisivanjem IP-a |
![]() |
![]() |
|
|