|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mp3 player
ovako, ja se odlučila na kupnju mp3 playera (512 MB), i nakon duljeg razmatranja zaključila da je dobar ovaj MP3 Player Speed Player USB 2.0 512Mb LC ![]() Specifications: USB Flash Drive: USB 2.0 Specification with standard Mini-USB connection MP3 Player: MP3 & WMA Music Format Digital Voice Recorder: ADPCM Language Education: A-B Repeat Function Internal Memory: 128 / 256 / 512 MB LCD Display: Sky-Blue Backlight, LCD Display show the statues, ID3 TAG Support Bit Rate: MPEG 1 Layer 3, Supports 32kbps`256kbps and VBR Internal FM Tuner: 87.5`108MHz (Auto Scan, 20 presets Audio Output: 6mW Audio S/N Ratio: 95dB Reading Speed: 3200kb/sMas(USB2.0) Writing Speed: 2000kb/sMas(USB2.0) Equalizer: Normal/Rock/Jazz/Classical/POP Voice Sampling Rate: LP 16.0Khz (LP=Extended Recording), HQ 44.1Khz (HQ=High Quality Recording) Voice Recording: More than 8/16/32 Hours 128/256/512MB) Timer Setting: Off, 1" 2" 5" 10" Min Output: 3.5mm Earphone (32Ω) Power Source: AAA (x1) 1.5 Volt Battery Battery Life: More than 16 Hours with AAA Alkaline Battery (Continuously) Data Retention: 10 years Dimension: 84.5mm x 35mm x 13.5mm Weight: 36g (Without Battery) EMI Compliance: FCC, CE, EMI, EMS Os Support: No Driver needed for windows2000/ME/XP, Driver needed for Windows 98/98SE **Strongly suggested to install Software under all OS. ** Features: Aluminum Housing design FM Radio Range 87.5MHz~108.0MHz (Auto Scan, 20 presets) MP3 & WMA Music Player USB Flash Drive (Mini-USB) Digital Voice Recording FM Recorder (wav format) Graphic LCD Display, ID3 TAG (Sky-blue Backlight) Multi-Language Display Joystick controller (Volumn+/-, Manu, RW/FF) Build in 128 / 256 / 512 MB Repeat Play: Normal/Repeat1/Repeat all/Random/Random All Digital Tempo Control at Voice Mode (Normal/Slow speed) Equalizer (Normal, Rock, Jazz, Classical, and POP) Auto Power Offt Digital Volumn Control Utility Program (Format Program, Windows 98 Driver Program) Je li ima itko iskustva s njim, je li može dobro snimat glas ili vi predložite bolji ako znate ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Vjerojatno je OK.. ja imam ovaj : 5666 EUROCOM 512MB MP3 Player, FM-Radio, BLUE 431,29 479,21 1 god. [Proizvod je dobavljiv po narudžbi u roku od jedan do dva dana] Ubaci u košaricu http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=mp3playeri http://www.omisys.com/en/products_se...e=MP3%20Player Nije los, pogotovo su slusalice koje dodju s njim dosta upotrebljive.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
svi ti no-name po cijeni oko 500kn za 512mb su ti isti...samo drugo pakiranje.. ako vec kupujes ja bi ti preporucio Creative Muvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja imam Creativa MuVo od 512 MB i radi OK.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Sto se tice mp3 playera do kilokuna, bas si malo gledam. Apple-ovi su preskupi, a imaju samo 512Mb. Svidja mi se Creative Zen Nano+, Creative Muvo, a nesto manje Teac Mp-200-1. Ima li tko kakvih iskustava sa ovima ili slicno? Za sada Zen Nano+ izgleda kao prvi izbor. Btw, sto je sa ovim Lobox-ima sto se nude po Pevecu? MP4 podrska.
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam imao MuVo V200 - prejeben player, posebno mi se sviđa što se može spojit bez kabla, zvuk je jako dobar, jedino mi se ne sviđa što je ekran sitan i player je malo poveći. Pogledaj također iAudio...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
ja sam takodjer imao V200, bas mi se svidio.... sad sam na Sony-u E-405, predobar mi je... iRiver je isto odlican, samo neznam kako se cijene krecu.... a taj ching-chu MP4....radje nemoj.....kinesko smece...ako je to onaj na koji mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Veličine je ko Creative, a ima sve što će ti ikad trebat na playeru od line-ina, 5-6 formata, baterija traje u 3 pm... http://eng.iaudio.com/product/product_G3_feature.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
rekoh ti, iRiver, a pogledaj si i Sony-eve malo u ve-mulju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
prcknedl
|
creative sine, creative... baterija na muvu tx fm (aaa varta) traje 12-15 sati, velichinu znate, nije prevelik, odlichne komande&ergonomija (ekran nije premali-prikazuje sve shto treba, ali zato odlichne slike ![]() ![]() i dobio je moj prestizhni Certifikat Neunishtivosti! e sad to primjenite na aktualne muve v200&co... a igrao sam se i sa zenom micro i sve SUUPPEERRR, samo onaj touchpad....ja ga jednostavno nevolim |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
potvrdjujem za muvo....sto je taj sve prosao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Evo blondie ja sam se potrudio i skenirao cijeli test sa svim mp3 playerima koji ima 17 stranica, bilo bi previse linkova kad bi ih postao, file je tezak oko 9.2Mb pa sam ti stavio u jedan folder i skines si sa ovog linka: Pobrisan link Cak sam ti napisao redom stranice (od 0-16) kako idu po casopisu ![]() Uzivaj! Zadnje izmijenjeno od: Costa. 19.05.2006. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
ima još neš u pcchipu kolko se siječam....možda stavim ak bum imal cajta |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala, stvarno si se potrudio! ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Costa. 19.05.2006. u 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
No prob, i drugi put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
|
Citiraj:
Svaka čast majstore! :clap: :clap: :clap: Zadnje izmijenjeno od: Costa. 19.05.2006. u 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
Oglas
|