|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Stoka trojanska
evo malo sam se zarazio , ali pocistio sam samo me pati sad kada mi je avast scan pravio i kad je nasao onog trojana u win pitao me dali zelim da ga prebacim zato jer je dio wina a sve ostale sam je prebacio napocetku scana samo me pitao sta da radi,ajd ja nek ide u pm stavim i njega u ches , vidim win i dalje radi ko normalan evo i slika stoke!! http://www.imagesforme.com/images/322troj.JPG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Mala preporuka. Bez obzira sto je on to prebacio u karantenu, idi na lokacije koje je oznacio i kotroliraj. Prije toga Tools-->Folder Options-->View-->Show hidden files and folders. Ako nadjes nesto rucno pobrisi, restartaj i isponova scan AV @edit scan ne samo sa AV nego i Adaware, S&D i nekim specijaliziranim AntiTrojan alatom. Ta gamad zna biti vrlo zilava i teska za uklanjanje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A ako mozes nesmetano uklonit,ucini to...i procesljaj kako je rekao zippo61 jos jednom zato sta se stoka cesto zna vratit (po jos) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Napravi jos jednu stvar da budes sigurniji. ControlPanel-->System-->System restore i oznaci Turn off System Restore on all drives. Restartaj i digni u SafeMode i onda skeniraj sa svime
![]() |
![]() |
#6 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|