![]() |
Stoka trojanska
evo malo sam se zarazio , ali pocistio sam samo me pati sad kada mi je avast scan pravio i kad je nasao onog trojana u win pitao me dali zelim da ga prebacim zato jer je dio wina a sve ostale sam je prebacio napocetku scana samo me pitao sta da radi,ajd ja nek ide u pm stavim i njega u ches , vidim win i dalje radi ko normalan evo i slika stoke!!
http://www.imagesforme.com/images/322troj.JPG :rambo: |
Mala preporuka. Bez obzira sto je on to prebacio u karantenu, idi na lokacije koje je oznacio i kotroliraj. Prije toga Tools-->Folder Options-->View-->Show hidden files and folders. Ako nadjes nesto rucno pobrisi, restartaj i isponova scan AV
@edit scan ne samo sa AV nego i Adaware, S&D i nekim specijaliziranim AntiTrojan alatom. Ta gamad zna biti vrlo zilava i teska za uklanjanje |
A ako mozes nesmetano uklonit,ucini to...i procesljaj kako je rekao zippo61 jos jednom zato sta se stoka cesto zna vratit (po jos) :D
|
gledao sam nema ih nema toga nigdje sto je on spremio u karantenu
BTW imao sam trojan gen lol |
Citiraj:
Napravi jos jednu stvar da budes sigurniji. ControlPanel-->System-->System restore i oznaci Turn off System Restore on all drives. Restartaj i digni u SafeMode i onda skeniraj sa svime |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |