|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
USB 2.0 driver i SP2 ?
Dok sam imala SP1 - sve je bilo ok ,kada sam stavila SP2 - kao da nijedan USB ulaz ne radi.Driver sam pokusala da deinstaliram jer sam "cula" da se to pomaze SP2 ,ali nista ...JEl neko zna resenje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pa update drivera možda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Update drivera -sam radila ...to je prvvo sto sam uradila.Jednostavno kao da nemam USB. Profesor sa fakulteta mi je rekao da je to problem na relaciji USB driver i SP2. Da treba da probam da deinstaliram USB controler (kod kog je znak pitanja). Kada sam to uradila , prepoznao je uredjaj koji je tog momenta bili prikljucen- stampac a kada dodam nesto drugo ... ne prepoznaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Sada nema -kada sam uradila deinstalaciju (uredjaji koji su tada bili prikljuceni sada rade ).Mozda da se jednostavno vratim na SP1???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Učini tako. Prijatelj mi je također ima problema sa USB stickom i SP2. Ubaci stick, sve divno, krasno, ide pokrenit mp3-cu s njega kad odjednom sve nestane iz prozora ![]() Odspoji, spoji - i radi, pa opet isto ![]() Format C: i XP PRO sa naknadno instaliranim SP1 su riješili problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Probaj nabaviti XP sa integriranim SP2 pa ih instaliraj 'na čisto' tj. na formatiranu c: particiju. Mislim da onda ne bi imala tih problema.
![]() |
#10 |
Registered User
|
Tako cu da uradim ...ponovo ! Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma nemoj ni stavljat sp2 to je smeče stavi samo sp1 da tu usb radi kao 2.0 i bok . . . mislim da ti ne treba win firewall ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne baljezgaj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
aj reci kaj je dobro u sp2 osim problema kaj imaš s njim kad ga instaliraš ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To što ga ti ne znaš instalirat, ne znači da je sranje. Meni radi savršeno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
oke ne da mi se prepirat ja ga imam na lapu, a na drugom kompu kad sam ga imao nisam se mogo spajat na net i imao sam sranja s USB-om onda sam formatiro hdd i instaliro wine bez sp2 i radilo je sve kak spada sad ne znam kaj ja tu nisam znao instalirat al koko rekoh ne da mi se prepirat. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ja sam imao problema kada sam na SP1 bacio SP2. Bluetooth USB mi je dosta štekao pri spajanju i prebacivanju podataka sa i na mob (K700i). Kada sam na drugi komp stavio XP sa integriranim SP2, BT je proradio bez problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|