![]() |
USB 2.0 driver i SP2 ?
Dok sam imala SP1 - sve je bilo ok ,kada sam stavila SP2 - kao da nijedan USB ulaz ne radi.Driver sam pokusala da deinstaliram jer sam "cula" da se to pomaze SP2 ,ali nista ...JEl neko zna resenje ?
|
pa update drivera možda?
|
tocno to..nabavi nove drivere za MBO :)
|
Probaj Desnim klikom na My computer / Properties / Hardware / Device manager...tu obrati pozornost na usb HUB-ove pogledaj..ako su zuti baloncici sa usklicnikom onda trebas desnom tipkom kliknit i updateat ih ..na nacin da ih on sam nade/prepozna...
Ovako bi to otprilike trebalo izgledati : http://img397.imageshack.us/img397/2267/usb203dt.th.jpg |
Update drivera -sam radila ...to je prvvo sto sam uradila.Jednostavno kao da nemam USB.
Profesor sa fakulteta mi je rekao da je to problem na relaciji USB driver i SP2. Da treba da probam da deinstaliram USB controler (kod kog je znak pitanja). Kada sam to uradila , prepoznao je uredjaj koji je tog momenta bili prikljucen- stampac a kada dodam nesto drugo ... ne prepoznaje. |
USB kontroleri su ti prepoznati normalno, nema pokraj njih nikakvih baloncica?
|
Sada nema -kada sam uradila deinstalaciju (uredjaji koji su tada bili prikljuceni sada rade ).Mozda da se jednostavno vratim na SP1????
|
Učini tako. Prijatelj mi je također ima problema sa USB stickom i SP2. Ubaci stick, sve divno, krasno, ide pokrenit mp3-cu s njega kad odjednom sve nestane iz prozora :D
Odspoji, spoji - i radi, pa opet isto :D Format C: i XP PRO sa naknadno instaliranim SP1 su riješili problem ;) |
Probaj nabaviti XP sa integriranim SP2 pa ih instaliraj 'na čisto' tj. na formatiranu c: particiju. Mislim da onda ne bi imala tih problema.
|
Tako cu da uradim ...ponovo ! Hvala na odgovorima
|
ma nemoj ni stavljat sp2 to je smeče
stavi samo sp1 da tu usb radi kao 2.0 i bok . . . mislim da ti ne treba win firewall :D:D |
Ne baljezgaj...
|
aj reci kaj je dobro u sp2 osim problema kaj imaš s njim kad ga instaliraš ?
|
To što ga ti ne znaš instalirat, ne znači da je sranje. Meni radi savršeno...
|
Bogme i meni, pitam se zasto :rolleyes:
|
oke ne da mi se prepirat
ja ga imam na lapu, a na drugom kompu kad sam ga imao nisam se mogo spajat na net i imao sam sranja s USB-om onda sam formatiro hdd i instaliro wine bez sp2 i radilo je sve kak spada sad ne znam kaj ja tu nisam znao instalirat al koko rekoh ne da mi se prepirat. . |
Ja sam imao problema kada sam na SP1 bacio SP2. Bluetooth USB mi je dosta štekao pri spajanju i prebacivanju podataka sa i na mob (K700i). Kada sam na drugi komp stavio XP sa integriranim SP2, BT je proradio bez problema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |