|
![]() |
#2 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
??? Here goes nothing: Ne kontam bas za sto ti taj redirect tocno treba, ali sto se tice hibernate opcije Start>TurnOff...>shift>Hibernate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tocno tako atha radi se o tome da svaki vikend idem u ri ili drugdje nalazit se s curom. i naravno da cu ostavit preko 80 sati komp da skida (moze puno skinut za tolko jel) e al posto su moji doma malo mutavi oni briju da to nesmije tak dugo radit i fino mi ugase komp istu vecer kad ja odem. windows scheduler ne može podici komp nego iz hibernacije ili stand by ili sleep. auto start & shut down ga baci u onaj "deep sleep" ali prije toga baci upozorenje - znaci to ce skuzit! ne preostaje mi nis drugo nego da zamjenim shut down sa hybernate i namjestim windows scheduler da svakih 30 minuta pokrene bzvzni .bat file u kojem je samo @echo off - iz hibernacije. kuzite sad? aj pliz helpajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kolko se sjećam, taj shutdown se može sakrit, al ne pitaj me kako jer sam se davno s tim igrao...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a je palo mi je i to na pamet ali nisam se ni trudio saznati jer oni kolko su ludi su u stanju sam napajanje zgasit. stvar je u tom da oni moraju biti uvjereni da su ugasili komp, izadu fino iz moje sobe, a za 10min se on opet upali i dalje skida ![]() al eto, ako netko zna, moze usput napisati ovdje kako onemoguciti shutdown |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Izvuci tipkovnicu i misha iz rachunala. Odspoji takodjer i tipku za paljenje sa maticne ploce. Pa neka se uhvate kurble.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
"Treba komp ugasiti i odštekati iz utičnice cijeli produžni kabel..."
![]() |
#14 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ili ištekaj kabl za napajanje monitora, pa neće vidjet šta rade, a kladim se da ne znaju na pamet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |